Stressless

Merken Wonen

Stressless

Het maken van meubelen zit diep in de Noorse wortels van Stressless verweven. Bij Stressless wordt de impact van hun vakmanschap op ons erfgoed gekoesterd en ze zijn er trots op. Het creëren van de ultieme comfortbeleving maakt van Stressless het epicentrum van de meubelindustrie van Noorwegen. Briljante constructies, het voorspellen van trends en ambachtelijke ervaring zijn het geheim voor de luxueuze meubelen van dit topmerk!

 

 

Stressless

Het maken van meubelen zit diep in de Noorse wortels van Stressless verweven. Bij Stressless wordt de impact van hun vakmanschap op ons erfgoed gekoesterd en ze zijn er trots op. Het creëren van de ultieme comfortbeleving maakt van Stressless het epicentrum van de meubelindustrie van Noorwegen. Briljante constructies, het voorspellen van trends en ambachtelijke ervaring zijn het geheim voor de luxueuze meubelen van dit topmerk!

 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stressless

Stressless door het leven gaan. Het doel waar we allemaal naar streven. Intens zitcomfort en gebruiksvriendelijk meubilair zijn noodzakelijk voor een ontspannen levensstijl. En deze eigenschappen vind je terug bij Stressless. In de trendy collectie van dit Noorse topmerk ontdek je een ruim aanbod aan exclusief meubilair van superieure, Scandinavische kwaliteit. Wil jij jouw woonkamer een upgrade geven met een modieuze Stressless zetel, dacht je aan Stressless stoelen voor rond jouw eetkamertafel of droom je al een tijdje van een Stressless relaxzetel die perfecte ondersteuning biedt en tegelijkertijd een unieke toevoeging voor je interieur is? De meest comfortabele Stressless producten vind je bij Morres Wonen in Zeeland. Met een indrukwekkende toonzaal met een oppervlakte van maar liefst 40.000 m2, behoort Morres tot de grootste Stressless winkels in en rondom Zeeland. Kom gezellig een dagje langs in onze showroom of bekijk onze collectie online en bestel jouw Stressless interieur van thuis uit! 
 

Maak kennis met de Stressless collectie van Morres Wonen

In de Morres woonwinkel vind je een unieke selectie van de meest waardevolle meubelmerken ter wereld. Het is dan ook niet meer dan normaal dat het Noorse merk Stressless zijn plaats dubbel en dik verdiend heeft in onze toonzaal. Stressless biedt een verrassende collectie zitmeubilair die garant staat voor absoluut comfort. Ben jij op zoek naar een trendy Stressless zetel, zoals een relaxfauteuil met een elegant design en slanke rugleuning waarin je heerlijk kunt ontspannen na een vermoeiende dag? Wil je graag een grote, Stressless zetel kopen waar je samen met de hele familie in kunt wegzakken of heb je je zinnen gezet op een Stressless stoel in een tijdloze kleur voor elke dag? Ons assortiment van dit iconische merk van Noorse bodem is zodanig uitgebreid dat je jouw smaak moeiteloos terugvindt. En niet alleen voor een Stressless fauteuil of een Stressless zetel, maar ook voor accessoires die je mooi kunt combineren met jouw zitmeubilair, zit je goed bij Morres Wonen. Morres biedt een bevallige collectie Stressless poefs. Gebruik jouw poef van het merk Stressless als praktisch voetenbankje en laat je voeten helemaal tot rust komen. Heb je onverwacht bezoek over de vloer gekregen en ontbreekt het je aan stoelen? Ook in dat geval is een poef erg handig, omdat je hem ook als zitbankje kunt gebruiken. Of je nu kiest voor een fauteuil, een zetel of een poef, Stressless kopen betekent kiezen voor een maximale relaxbeleving met een luxe design. 
 

Waarom Stressless?

Stress LESS

De naam van dit high-end meubelmerk spreekt voor zich. Wie kiest voor een Stressless interieur, kiest voor ultieme ontspanning in chique meubilair dat pure klasse uitstraalt. 
 

50 jaar aantoonbare ervaring

En deze ervaring uit zich in de hedendaagse topkwaliteit van Stressless. Al 50 jaar lang steken ervaren ontwerpers, ingenieurs en schrijnwerkers de koppen bij elkaar om de Stressless collectie in optimale staat op de markt te brengen. Voortdurende bijscholing, studies van het menselijk lichaam en investeringen in innovatieve technologie zorgen ervoor dat jij ten volle kunt genieten van jouw Stressless interieur. 
 

Uitvoerige collectie

Stressless genieten betekent niet alleen profiteren van intens comfort, maar ook kunnen kiezen uit meubilair in diverse designs en kleuren. Houd jij van relaxzetels in opvallende kleuren die meteen in het oog springen of geef je de voorkeur aan een fauteuil in een neutrale kleur, zoals zwart of grijs en met verstelbare hoofdsteun? Aan jou de keuze.
 

Milieuvriendelijk meubelmerk

Kwaliteit is hoofdzaak bij Stressless. Ook de kwaliteit van het milieu wordt bij dit voortreffelijke merk niet uit het oog verloren. Alle productieprocessen gebeuren met een minimaal verbruik aan energie ten gunste van een groenere leefomgeving. 
 

Stressless meubels kopen in Zeeland bij Morres Wonen

Wanneer je meubels koopt van een merk dat de naam "Stressless" draagt, is het niet meer dan logisch dat ook je winkelervaring totaal stressless is. En dat is het geval bij Morres Wonen in Zeeland. Vanaf het moment waarop je binnenkomt tot na de aankoop van jouw favoriete meubilair kan je rekenen op optimale ondersteuning en deskundig advies op maat van jouw behoeften.
 

Navigeer naar