Hoeksalons

Wonen

Alle producten

  1. Hoe kies ik mijn ideale salon?

Alle producten

Hoeksalon kopen

Een hoeksalon geeft net dat tikkeltje extra aan het interieur van jouw woonkamer. Het is een ware eyecatcher die de uitstraling van jouw salon grotendeels bepaalt en die wellicht dagelijks gebruikt wordt. Precies om die redenen is het belangrijk dat je het juiste hoeksalon koopt en dat jouw zitmeubel aan bepaalde voorwaarden voldoet. Bij Morres Wonen vind je een uitgebreide collectie hoeksalons in verschillende kleuren, afmetingen en materialen. Ben jij op zoek naar een nieuwe hoekzetel in zwart leer om jouw industriële ruimte op te fleuren of kijk je speciaal uit naar een hoekzetel die erg groot is om 's avonds samen met het hele gezin te chillen? De juiste hoeksalon kopen doe je bij Morres Wonen! 
 

Hoeksalon afmetingen

Ga je een hoeksalon kopen? Dan zijn er verschillende factoren die je in aanmerking dient te nemen. Wellicht zijn de afmetingen van het zitmeubel daarbij doorslaggevend. Past de hoekzetel waar jij jouw oog op hebt laten vallen in de beschikbare ruimte en heeft ze voldoende zitplaatsen voor alle leden van het gezin? Van kleine hoekzetels voor op een gezellig appartementje tot grote, lederen loungebanken voor in jouw landelijke hoeve, wij hebben ze allemaal. Bij ons heb je de keuze uit 2-zits, 2,5-zits, 3-zits, 3,5-zits, 4-zits en zelfs 6-zits hoeksalons. De juiste hoeksalon kopen doe je bij Morres Wonen, want onze loungezetels zijn geschikt voor eender welke woonsituatie. 
 

Zitcomfort

Naast de afmetingen van je hoekzetel, is ook het zitcomfort essentieel. Wat een salon nu precies comfortabel maakt, is echter heel persoonlijk. De ene persoon droomt van een uiterst stevige, leren hoekzetel terwijl de andere juist heerlijk onderuit wil kunnen zakken in een zacht hoeksalon. Enkele punten waarmee je rekening dient te houden zijn de stevigheid en de dikte van de kussens en de diepte van het hoeksalons. Daarnaast moet je ook aandacht schenken aan een correcte zitpositie en erop toezien dat je voeten de grond raken. Ben je op zoek naar een nieuw hoeksalon met meerdere opties? Neem dan vlug een kijkje tussen onze modellen met relaxfuncties of loungegedeelte! 
 

Design en stijl

Ken je de afmetingen van de hoeksalon die jij graag wil kopen en weet je tot in het kleinste detail wat comfort eigenlijk betekent voor jou? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een ontwerp dat bij jou past. Gelukkig is dat in ons veelzijdig assortiment geen enkel probleem. Onze medewerkers staan je bij met deskundig advies op maat over al onze hoeksalons. Of je nu een vintage hoekzetel wil kopen of helemaal in de ban bent van een retro loungezetel voor binnen, bij ons vind je het ideale zitmeubel voor jouw interieur en dat steeds aan de laagste prijs. Uiteraard kan je telkens kiezen uit diverse materialen en kleuren. Vaak kan je zelfs zithoogte en poottype kiezen.
 

Landelijke hoeksalon

Landelijk wonen is razend populair. Je raadt het al: bij Morres Wonen vind je bijgevolg een prachtige collectie landelijke hoeksalons. Door een hoekzetel te kopen in landelijke stijl, kies je voor sfeer, warmte en gezelligheid. De neutrale, subtiele kleuren gecombineerd met natuurlijke materialen en elementen geven jouw interieur het gewenste, huiselijke karakter. Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw landelijk interieur? Bekijk onze lookbook over het creëren van een landelijk interieur! 
 

Merken

Wil jij graag een hoekzetel kopen van een bepaald merk? Dan ben je bij Morres Wonen aan het juiste adres. Maak je keuze uit gerenommeerde merken, zoals Montèl, Stressless, Xooon of Henders en Hazel. Met meer dan 100 hoogstaande merken in ons aanbod, vindt iedereen de juiste hoeksalon in onze showroom of op onze website. Van klassieke en moderne hoeksalons tot hoekzetels met een Scandinavisch design, jouw hoeksalon kopen doe je bij Morres Wonen!
 

Navigeer naar