Hoeksalons

  Wonen

  Hoeksalon kopen

  Een hoeksalon is een belangrijk onderdeel van je interieur. Het is een echte eye catcher en bepaald ook voor een groot deel de uitstraling van de woonkamer. Daarnaast is het een meubel dat dagelijks gebruikt wordt. De juiste hoeksalon kopen is dus belangrijk en moet voldoen aan alle gestelde eisen.
  Bij Morres hebben we een groot aanbod hoeksalons zodat ongeacht het aantal zitplaatsen, de gewenste afmetingen en het materiaal, jij de geschikte hoeksalon kunt vinden voor jouw woonkamer die je interieurstijl helemaal af maakt.
   

  Hoeksalon afmetingen

  Wanneer je op zoek bent naar een hoeksalon zijn er verschillende eigenschappen waar je op kunt letten. De belangrijkste eigenschap van een nieuwe hoeksalon zijn misschien wel de afmetingen. Past de hoeksalon wel in je woonkamer en kun je er met het hele gezin op zitten? De ruimte en indeling van je huis bepalen voor een groot deel het type hoeksalon dat je zoekt. Bij Morres hebben we voor ieder huis een hoeksalon en kun je kiezen uit 2-zits, 2.5-zits, 3-zits, 3.5-zits, 4-zits of zelfs 6-zits hoeksalons. Hoeksalons met een relaxfunctie, een lounge gedeelte, een eiland of een chaise longue kunnen een goede oplossing zijn als je praktisch wil omgaan met de ruimte die je beschikbaar hebt.
   

  Zitcomfort

  Het zitcomfort is cruciaal. Wat een salon comfortabel maakt verschilt echter per persoon. De één wil graag een stevige hoeksalon, terwijl de ander juist lekker onderuit wilt zakken in een zachte hoeksalon. De stevigheid en dikte van de kussens, maar ook de diepte van de hoeksalons, zijn hierbij belangrijk. Houd ook rekening met een goede zitpositie en zorg dat je voeten de grond raken. Ben je op zoek naar een hoeksalon met meer mogelijkheden? Denk dan eens aan een hoeksalon met relaxfuncties of lounge gedeelte. 
   

  Design en stijl

  Heb je de hoeksalon gemeten en bepaald wat voor jou comfortabel is? Ga dan op zoek naar een ontwerp wat bij jou past. Gelukkig beschikken wij over een breed assortiment hoeksalons en krijg je bij ons persoonlijk advies.
  Of je nu een vintage hoekbank of landelijke hoeksalon zoekt, bij ons vind je gegarandeerd de bank die past bij de rest van je interieur. En omdat smaken verschillen kun je bij ons ook nog eens kiezen uit diverse materialen en kleuren. Dus of je nu een leren 3-zits hoekbank zoekt of een stoffen 2-zits, er zit altijd een hoeksalon voor jou tussen.
   

  Landelijke hoeksalon

  Landelijk is één van de populairste woonstijlen en daar hoort natuurlijk een mooie landelijke hoeksalon bij. Met deze stijl creëer je sfeer, warmte en gezelligheid. De neutrale en rustige kleuren gecombineerd met natuurlijke materialen en elementen, geven jouw interieur een huiselijk karakter.
  Meer inspiratie nodig voor een landelijk interieur? Bekijk onze lookbook over het creëren van een landelijk interieur.
   

  Merken

  Alle bekende merken hoeksofa’s. Ben je liefhebber van een bepaald merk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Morres kies je uit bijvoorbeeld Montèl, Stressless, Xooon of Henders en Hazel. Wij hebben meer dan 100 sterke merken om uit te kiezen! Van klassieke hoeksalons en moderne hoekbankstellen tot landelijke plof hoeksalons en hippe eyecatchers.
   

  Goed
  Gebaseerd op 3845 reviews op
  Navigeer naar