• Grootste woonwinkel van Nederland

 • Meer dan 250 merken

 • 5 jaar garantie op de volledige collectie

 • Grootste woonwinkel van Nederland

Hoeksalons

Wonen

Alle producten

 1. Montel hoeksalon Viano
  Promo
  Montel hoeksalon Viano
  Aanbiedingsprijs € 1.399,00 Normale prijs € 1.599,00
 2. Montel hoeksalon CHICAGO
  Promo
  Montel hoeksalon CHICAGO
  Aanbiedingsprijs € 1.499,00 Normale prijs € 1.699,00
 3. Montel hoeksalon Star
  Promo
  Montel hoeksalon Star
  Aanbiedingsprijs € 1.799,00 Normale prijs € 2.099,00
 4. Montel hoeksalon Tuscan
  Promo
  Montel hoeksalon Tuscan
  Aanbiedingsprijs € 1.999,00 Normale prijs € 2.299,00
 5. Trend - Salons op maat

  In een tijd waar we allemaal kleiner gaan wonen, wint maatwerk aan populariteit. Het benutten van ieder hoekje, met een inrichting die écht op maat is, is meer dan ooit trending. Bij ons kies je je zetel zoals jij hem bij je thuis ziet.

   

 6. Montel hoeksalon Soul
  Promo
  Montel hoeksalon Soul
  Aanbiedingsprijs € 1.799,00 Normale prijs € 1.999,00
 7. Montel hoeksalon Traffic
  Promo
  Montel hoeksalon Traffic
  Aanbiedingsprijs € 1.999,00 Normale prijs € 2.499,00
 8. Montel hoeksalon Soul
  Promo
  Montel hoeksalon Soul
  Aanbiedingsprijs € 1.799,00 Normale prijs € 1.999,00
 9. Montel hoeksalon Monza
  Promo
  Montel hoeksalon Monza
  Aanbiedingsprijs € 1.899,00 Normale prijs € 2.199,00
 10. BARTS TIP

  Je zou verbaasd zijn over hoe ver je kan gaan in het aanpassen van je nieuwe salons. Niet alleen kleur of afwerking, maar ook de pootjes en zelfs de afmetingen kan je kiezen naar jouw smaak!

 11. Huiscollectie Hoeksalon Julano
  Promo
  Huiscollectie Hoeksalon Julano
  Aanbiedingsprijs € 1.999,00 Normale prijs € 2.499,00

Alle producten

Hoeksalon kopen bij Morres

Wanneer je op zoek bent naar een hoeksalon zijn er verschillende eigenschappen waar je op kunt letten. De belangrijkste eigenschap van een nieuwe hoeksalon zijn misschien wel de afmetingen. Past de hoeksalon wel in je woonkamer? De ruimte en indeling van je huis bepalen voor een groot deel het type hoeksalon dat je zoekt. Bij Morres hebben we voor ieder huis een hoeksalon en kun je kiezen uit 2-zits, 2.5-zits, 3-zits, 3.5-zits, 4-zits of zelfs 6-zits hoeksalons. Hoekbanken met een relaxfunctie, een lounge gedeelte, een eiland of een chaise longue kunnen een goede oplossing zijn als je praktisch wil omgaan met de ruimte die je beschikbaar hebt. Ook het zitcomfort is cruciaal. Wat een salon comfortabel maakt verschilt echter per persoon. De één wil graag een stevige hoeksalon, terwijl de ander lekker wil wegzakken in een zachte hoekbank. De stevigheid en dikte van de kussens, maar ook de diepte van de hoeksalons, zijn hierbij belangrijk. Houd ook rekening met een goede zitpositie en zorg dat je voeten de grond raken.

 

Design en stijl van het hoeksalon. Heb je de hoekbank opgemeten en bepaald wat voor jou comfortabel is? Ga dan op zoek naar een ontwerp wat bij jou past. Gelukkig beschikken wij over een breed assortiment hoeksofa’s en krijg je bij ons persoonlijk advies. Of je nu een vintage hoekbank of landelijke hoeksofa zoekt, bij ons vind je gegarandeerd de hoeksalon die past bij de rest van je interieur. En omdat smaken verschillen kun je bij ons ook nog eens kiezen uit diverse materialen en kleuren. Dus of je nu een leren 3-zits hoekbank zoekt of een stoffen 2-zits, er zit altijd een hoeksalon voor jou tussen. Alle bekende merken hoeksofa’s. Ben je liefhebber van een bepaald merk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Morres kies je uit bijvoorbeeld Montèl, Stressless, Xooon of Henders en Hazel. Wij hebben meer dan 100 sterke merken om uit te kiezen! Van klassieke hoeksofa’s en moderne hoekbankstellen tot landelijke plof hoeksalons en hippe eyecatchers.

 

Goed
Gebaseerd op 2501 reviews op
Navigeer naar