• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Dressoirs

Wonen

Alle producten

Alle producten

Dressoirs, meer dan gewoon een kast in de woonkamer

Met een mooie, praktische buffetkast is de inrichting van je woonkamer af, maar dan moet je natuurlijk wel de juiste dressoir kast vinden. Dressoirs zijn een soort voorraadkasten die je gebruikt om servies en tafellinnen in op te bergen, zodat je ze altijd dichtbij hebt. Perfect dus wanneer je je woonkamer snel wilt klaarmaken voor een feestje of bezoek. Bij Morres Wonen vind je een uitgebreid assortiment opbergkasten en dressoir kasten voor elke stijl en voorkeur!

Dressoirs en buffetkasten voor elke stijl

Ben je op zoek naar een robuuste dressoir met lage, metalen poten en een donkere houtkleur? Misschien is een lichter model in het beige met houten deuren en natuurlijke patronen wel meer iets voor jouw living? Wat je voorkeur of stijl ook mag zijn, bij Morres Wonen vind je altijd een geschikte oplossing.

Bij de zoektocht naar een goede buffetkast voor jouw stijl is het vooral van belang dat je let op de kleur en het design. Een zwarte kast met subtiele patronen op de deuren is bijvoorbeeld ideaal voor een moderne inrichting. Met een donkerbruine voorraadkast met zwart frame zet je het industriële karakter van je woonkamer dan weer extra in de verf. Ontdek de mogelijkheden en haal de beste buffetkast in huis.

Een dressoir uit hout als duurzame investering

Een dressoir hout biedt enkele interessante voordelen. Ten eerste oogt zo'n model prachtig in zowel een landelijk als een industrieel interieur. Als je de juiste kleur en design kiest, werk je er zelfs probleemloos een moderne look mee af. Verschillende modellen zijn hiervoor perfect. Nog een voordeel? Een kast uit hout gaat lang mee, zeker wanneer hij behandeld is. Op die manier blijft het hout van de buffetkast gespaard van vuiligheid en krassen. Als bonus verandert de kleur van je nieuwe servieskast geleidelijk aan een beetje, waardoor je woonkamer een steeds authentiekere uitstraling krijgt.

Hoe gebruik je je servieskast in de woonkamer?

Dressoirs dragen bij aan de look van je interieur, maar ze hebben natuurlijk vooral een functioneel doel. Een dressoir kopen is een goed idee als je meer opbergruimte wilt in je woonkamer voor:

  • servies

  • tafellinnen

  • seizoensdecoratie

  • theelichtjes

  • kadertjes

Waar let je best op? Ten eerste op de grootte van de dressoir kast. Bij Morres Wonen vind je heel wat mogelijkheden, waaronder lange, brede kasten met open vakken en gesloten lades. Bepaalde industriële modellen van de huiscollectie fungeren trouwens ook als blikvanger door een unieke combinatie van vakken en lades in verschillende vormen en afmetingen. Heb je liever dat al je spullen in de woonkamer mooi wegzitten om een strakke, sobere look te creëren? Dan vind je in onze webshop ook een oplossing. Tot het aanbod behoren eenvoudige, houten dressoir kasten met smalle lades die perfect samensmelten met het frame van de kast, zodat je ze nauwelijks ziet. Welk model je ook kiest, zorg ervoor dat je je servies, linnen en andere spullen georganiseerd opbergt om snel het nodige te vinden. Met onze dressoirs is dat vast geen probleem meer.

Vind je nieuwe buffetkast bij Morres Wonen

Een dressoir kopen, dat is een slimme zet bij de inrichting van je woonkamer, zolang je de juiste keuze maakt op het vlak van kleur en design. Klaar om je living gezellig in te richten met een functionele kast? Ontdek de dressoirs in onze webshop!

Navigeer naar