TV meubelen

Wonen

Alle producten

Alle producten

Een gezellige woonkamer creëren? Met het juiste tv-meubel kan het!

Een tv-meubel is een onmisbaar meubelstuk in elke woonkamer, welke stijl je ook verkiest en hoeveel ruimte je ook beschikbaar hebt. Bij Morres Wonen vind je talloze kasten voor je televisie die niet alleen praktisch, maar ook elegant en stijlvol zijn. Ontdek de tv meubels in onze webshop en geniet van het comfort van een mooi tv-meubel!

Ga voor een tv-meubel uit hout

Een tv meubel hout draagt op een unieke manier bij aan de look van je woonkamer, lounge of waar je dan ook maar tv wil kijken. Je vindt heel wat houten modellen in de huiscollectie van onze webshop, waaronder industriële tv-kasten met een zwaar, stalen frame en donkerkleurige houten deuren. Andere modellen uit hout ogen door hun lichtere kleur en eenvoudig design dan weer iets verfijnder. Zo werk je zonder problemen een moderne, maar ook een chique landelijke woonkamer af. Ten slotte omvat het aanbod ook kleine houten tv-kasten in antraciet grijs die je gemakkelijk ergens in een hoekje zet.

Verschillende mogelijkheden voor jouw nieuwe tv-kast

Een tv-kast dient natuurlijk om je televisie in of op te zetten, maar verschillende televisiemeubelen bieden ook ruimte voor andere spullen. Denk maar aan magazines, cd's en dvd's. Je kunt je nieuwe tv-kast zelfs gebruiken als audio meubel, zodat je je audioinstallatie thuis niet ziet zitten, maar toch gemakkelijk een eigen thuisbioscoop inricht. In dat geval kies je beter voor een iets groter model met lades die je kunt openklappen, zodat je gemakkelijk aan de installatie kunt. Ook de stijl is natuurlijk belangrijk.

In de huiscollectie van Morres Wonen vind je verschillende goede kandidaten voor een modern interieur. Denk hierbij aan modellen met een strak design en zwarte kleur. Aan de andere kant zijn er ook heel wat klassiek ogende tv- meubelen met kastjes en glazen vensters, waarachter je decoratie kunt plaatsen om het geheel nog mooier te maken. Let bij de zoektocht naar een nieuw tv-meubel ook altijd op de ruimte die je nodig hebt voor de spullen die je wilt opbergen.

Een nieuw tv-meubel: losstaand of aan de muur?

Bij de keuze voor een tv-meubel houd je best rekening met het ontwerp. Bij Morres Wonen vind je losstaande modellen, maar ook tv-kasten die je aan de muur bevestigt. Een losstaande kast is perfect als je de inrichting van je woonkamer snel wilt kunnen aanpassen. Kies je voor zo'n model? Bepaal dan ook voor jezelf of je een tv-kast wilt met poten of zonder. Het voordeel van hangende wandmeubelen voor je televisie is dan weer dat je onderaan wat ruimte vrij hebt voor extra spullen. Daarbij oogt zo'n kast doorgaans soberder en strakker, wat natuurlijk perfect is als je een moderne inrichting hebt. Bij Morres Wonen vind je hoe dan ook voor elke situatie een oplossing!

Geef je ogen de kost aan het aanbod tv- meubelen bij Morres Wonen

Aan televisiemeubelen geen gebrek in onze webshop, maar dat maakt de zoektocht naar het beste model natuurlijk niet makkelijker. Wil je een tv meubel kopen dat niet alleen praktisch is, maar ook perfect bij je woonkamer of lounge past? Vraag ons dan gerust om advies. Bekijk intussen zeker eens het brede aanbod aan tv-meubelen online of bezoek onze showroom. Wie weet vind je daar wel het perfecte tv meubel!

Navigeer naar