• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Grootste woonwinkel van Nederland

Salons

Wonen

Goed
Gebaseerd op 3677 reviews op

Salon kopen

Een salon is misschien wel het belangrijkste meubel in de woonkamer. Het is niet alleen een eye-catcher, maar ook de plek waar lekker ontspannen kan worden. Bij Morres hebben we een groot aanbod salons zodat ongeacht het aantal zitplaatsen, de gewenste afmetingen en het materiaal, jij de geschikte salon kunt vinden die je interieur helemaal af maakt.
 

Kies het juiste formaat salon voor jouw woonkamer

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een nieuwe salon is de afmeting. Past de salon namelijk in de kamer en heeft deze genoeg zitplaatsen voor iedereen?
Al snel zul je een keuze moeten maken tussen 2-zits, 2,5-zits, 3-zits, 3.5-zits, 4-zits of zelfs 6-zits salons afhankelijk van de beschikbare ruimte en het aantal mensen dat erop moet kunnen zitten. Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Ongeacht welke optie het ook wordt, er is voor ieder wat wils.
 

Hoeksalon op maat

Naast de standaard afmetingen en mogelijkheden, kun je er ook voor kiezen om een salon op maat te laten maken. Een salon op maat laten maken kan met Morres Maatwerk. Zo bepaal je zelf de uitvoering, bekleding, armleuning, poten, rughoogte, zitdiepte en het zitcomfort. Zodat je een salon helemaal naar jouw wensen samenstelt.
 

Hoeksalon de perfecte oplossing?

Wil je praktisch omgaan met de beschikbare ruimte, dan zijn hoeksalons de perfecte oplossing. Aangezien je veel tijd in een salon doorbrengt is het zitcomfort cruciaal. Wat een salon comfortabel maakt verschilt echter per persoon.
 

Lekker kunnen zitten en echt kunnen opspannen

Het zitcomfort is cruciaal. Wat een salon comfortabel maakt verschilt echter per persoon. De één wil graag een stevige salon, terwijl de ander juist lekker onderuit wilt zakken. De stevigheid en dikte van de kussens, maar ook de diepte, zijn hierbij belangrijk. Houd ook rekening met een goede zitpositie en zorg dat je voeten de grond raken. Ben je op zoek naar een salon met meer mogelijkheden? Denk dan eens aan een salon met lounge gedeelte of losse poef.
 

Kies de stijl die bij jouw interieur past

Heb je de salon gemeten en bepaald wat voor jou comfortabel is? Ga dan op zoek naar een stijl die bij jou en de rest van je interieur past. Gelukkig beschikken wij over een breed assortiment salons en krijg je bij ons persoonlijk advies.
Of je nu een industriële, klassiekemoderne, tijdloze of landelijke salon zoekt, bij ons vind je gegarandeerd de salon die past bij de rest van je interieur. En omdat smaken verschillen kun je bij ons ook nog eens kiezen uit diverse materialen en kleuren.
 

Design salons van bekende merken

Ben je liefhebber van een bepaald merk of design salons? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Morres kies je uit bijvoorbeeld Montèl, Stressless, Xooon of Henders en Hazel. Wij hebben meer dan 100 sterke merken om uit te kiezen!
 

Navigeer naar