Bijzettafels

Wonen

Alle producten

  1. Mix & Match leuke tafeltjes van nu met de vintage vondsten van zolder

Alle producten

Bijzettafels

Een bijzettafeltje is een erg veelzijdig meubelstuk dat je tegelijkertijd overal en nergens neer kunt zetten. Een bijzettafel kan dienst doen als extra tafel, maar ook als verhoogje voor bijvoorbeeld een plant of een fotolijst. Wil jij graag een houten bijzettafel die mooi past in je klassieke interieur naast je meubels? Of ben je op zoek naar een bijzettafel met ronde vorm om een dood hoekje nieuw leven in te blazen? Met bijzettafels kan je alle kanten op. De leukste bijzettafels van uitzonderlijke kwaliteit vind je bij Morres Wonen. Laat je verleiden door het aanbod in onze webshop of breng een bezoekje aan onze gigantische showroom en haal jouw favoriete bijzettafel in huis!

Maak kennis met de collectie bijzettafels van Morres Wonen

Bijzettafels zijn verkrijgbaar in alle denkbare vormen, afmetingen, materialen en kleuren. Van glazen bijzettafels met een vierkante vorm die jouw interieur direct een chique uitstraling geven tot tijdloze, oldschool bijzettafels met strakke lijnen en een elegante afwerking, het kan allemaal. Ook in jouw vertrouwde Morres-winkel bieden wij je de keuze diverse soorten bijzettafels in uiteenlopende stijlen. Ben jij op zoek naar een klassieke bijzettafel van hout als aanvulling op je landelijk meubilair? Wil je graag een metalen bijzettafel met een opvallende, fraaie poot kopen of zoek je naar een donkerkleurig bijzettafeltje in de vorm van een poef?In onze uitgebreide collectie bijzettafels vind je de juiste tafel voor elke interieurstijl.

Waarom een bijzettafel onmisbaar is

Buitengewoon veelzijdig

Geen enkel ander meubelstuk is zo veelzijdig als een bijzettafel. Dit kleine tafeltje kan op talloze manieren gebruikt worden. Als praktisch tafeltje naast je fauteuil om jouw drankjes en hapjes op te zetten, als nachtkastje, als extra tafeltje voor feestjes of gewoon als unieke toevoeging aan jouw interieur voor het uitstallen van decoratie, kaarsen en souvenirs.

Huiselijke sfeer

Met een bijzettafel creëer je een gezellige, huiselijke sfeer. Omdat deze kleine tafeltjes in enorm veel materialen en designs bestaan, is het gemakkelijk om er een persoonlijke touch aan te geven. Plaats een mooie vintage vaas op jouw bijzettafel of gebruik 'm als handige extra in jouw woonkamer.

Snel en gemakkelijk te verplaatsen

Wil jij graag een bijzettafel voor multifunctioneel gebruik? Goede keuze! Een bijzettafel is kleiner en lichter dan bijvoorbeeld een eettafel of een traditionele salontafel en kan bijgevolg steeds snel en moeiteloos verplaatst worden.

Verkrijgbaar in klassieke, tijdloze en moderne designs

Een bijzettafel maakt deel uit van het interieur. Daarom is het belangrijk een tafel te kiezen die precies past in het door jou gekozen interieur. Bijzettafels zijn beschikbaar in diverse stijlen. Van altijd terugkerende, houten exemplaren in minimalistische vormen tot bijzettafels met afwijkende vormen in felle kleuren.

Bijzettafel kopen bij Morres Wonen

Wil je je interieur opvrolijken met een trendy bijzettafel van superieure kwaliteit? Dan zit je goed in de uitvoerige collectie bijzettafels van Morres Wonen. Trakteer jezelf en je familie op een leuke uitstap en kom gezellig een dagje Morressen in onze unieke toonzaal van maar liefst 40.000 m2 groot. Maak je keuze uit meerdere bijzettafels in verschillende materialen, kleuren en afmetingen en bestel de tafel die jouw voorkeur geniet. Heb je jouw smaak ondanks ons divers aanbod toch niet helemaal terug kunnen vinden? Dan bezorgt onze gespecialiseerde afdeling Morres Maatwerk jou graag de bijzettafel die voor 100% aan je persoonlijke wensen voldoet!

Navigeer naar