Eetkamertafels

Wonen

Alle producten

Alle producten

Eetkamertafels

Een eetkamertafel is zoveel meer dan zomaar een tafel om aan te eten. De eetkamertafel is het pronkstuk van het interieur en dé plek in huis om gezellig samen te zijn met familie of vrienden. Aan deze tafel wordt er heerlijk gegeten, maar ook urenlang gebabbeld en spelletjes gespeeld. Daarom is het essentieel dat je een eetkamertafel kiest van hoogwaardige kwaliteit die garant staat voor jarenlang gebruiksplezier. Bij Morres Wonen vind je een exclusief aanbod aan prominente tafels voor in de eetkamer. Laat je verleiden door onze online collectie eetkamertafels of kom langs in onze toonzaal en kies jouw nieuwe eettafel uit!

Eetkamertafels bij Morres Wonen

Wanneer je van plan bent om een nieuwe eetkamertafel te kopen, wil je er natuurlijk graag eentje die aan jouw persoonlijke wensen voldoet. Terwijl de ene zweert bij altijd terugkerende, eiken eettafels met een rechthoekige vorm kiest de andere steeds opnieuw voor een ronde eetkamertafel met een glazen blad. Precies om die reden vind je bij Morres Wonen een zeer uiteenlopend aanbod aan tafels voor de eetkamer in diverse materialen, kleuren, vormen en afmetingen.

Ronde eetkamertafels

Een ronde tafel bevordert het gezellig samenzijn. Aan zo'n tafel kan iedereen elkaar goed zien en is het makkelijk gezellig met iedereen te praten. De ronde vorm van de tafel zorgt ervoor dat het patroon van de woonkamer doorbroken wordt. Ook neemt deze vorm tafel minder ruimte in beslag dan een vierkante of een rechthoekige tafel. Bovendien is een ronde tafel ook veiliger omdat je je niet kan stoten aan de hoeken. Van kleine, ronde eetkamertafels voor vier personen tot grote, opvallende tafels met robuuste poten en tafelbladen: bij Morres Wonen vind je ronde tafels voor de eetkamer in allerlei ontwerpen.

Ovale eetkamertafels

Ben je op zoek naar een modernere variant van de ronde eettafel? Dan is de ovale eettafel ongetwijfeld de juiste tafel voor jou. Rond deze uitnodigende tafel met elegante vormgeving passen minstens zes stoelen en ze staat fraai in elk eigentijds interieur. Van een eetkamertafel met ovale vorm gemaakt van metaal en fineer met stoere, in het oog springende poten tot houten, ovale eettafels met een subtiele afwerking. Bij Morres Wonen heb je keuze te over.

Rechthoekige eetkamertafels

De rechthoekige eetkamertafel is de beste keuze voor een smalle ruimte. Je kan een rechthoekige eetkamertafel trouwens ook altijd tegen de muur schuiven moest dat nodig zijn. Een ander interessant voordeel van een rechthoekige eetkamertafel is dat je er veel spullen op kunt plaatsen en dat ze verkrijgbaar is in vele afmetingen. Een uitzonderlijk hoge, rechthoekige eettafel met houten blad en metalen poten in V-vorm, een donkerkleurige, rechthoekige eettafel van gerecycleerd teakhout of een tijdloze, metalen tafel met een vleugje luxe. Kies jouw rechthoekige eetkamertafel in de uitgebreide collectie van Morres Wonen.

Eetkamertafel kopen bij Morres Wonen

Mooie eetkamertafels die goed bij jouw interieur passen en tegelijkertijd jarenlang meegaan. Dat zijn de eetkamertafels van Morres Wonen. Van kleine, ronde eetkamertafels die staan voor maximale gezelligheid totgrote, vierkante eettafels die jouw modern interieur de gewenste classy look geven: wij hebben ze allemaal. Bovendien bieden we de keuze uit eetkamertafels in verschillende afmetingen en met diverse afwerkingen. Wil jij graag metalen poten onder je tafel of ben je meer te vinden voor houten poten? Een tafelblad met een robuust karakter of toch liever een sierlijk exemplaar? Onze afdeling Morres Maatwerk maakt al jouw tafeldromen waar!

Navigeer naar