We blijven lekker thuis, loungen, chillen en cocoonen

5 tips voor een warm interieur

We blijven lekker thuis, loungen, chillen en cocoonen. Zacht en comfortabel genieten van elkaar en een fijn gezellig en warm interieur. Kies voor zachte stoffen, zoals wol en fluweel en combineer ze met een spannende kleur of een warme wittint. Zoek het contrast, en land zeker zacht met mijn 5 tips voor een warm interieur.

TIP 1

Zacht & Comfy

Combineer poefjes met tafeltjes, het is één van de woontrends van 2020. En dat gewoon keer 2 of drie … Mix vormen, kleuren en vooral materialen voor een groots effect. Ook apart in te zetten als handige bijzet of extra zit.

TIP 2

Toffe peer

Verlichting brengt sfeer en allure in je huis. Trend van dit moment: heel veel toffe peren. Zo mooi, ze mogen gezien worden. Dus, light up your life en tackel die snert winter met mooie light bulbs. Groot, klein, veel, nog meer, laat je lekker gaan en SHINE.

TIP 3

Kleur bekennen

Breng kleur op de muur voor een hartverwarmend en gerieflijk gevoel, kies voor een warme kleur of blend verschillende kleuren uit één familie voor een wow-effect. Dé kleur van dit jaar is Tranquil Dawn, een rustgevende en veelzijdige kleur die perfect matcht met de vier complementaire kleurenpaletten.

WOONIDEE

Zet een smalle wandtafel achter de bank en maak mooie groepjes en exposities van nieuwe en oude dierbare spullen.

TIP 4

Klein woongeluk

Een mini podium vol woonaccessoires, klein woongeluk met een heel groots effect. Ga voor de trends met (gekleurd) glas, goud, vazen en objecten van keramiek en fluweel. Voor je naar de winkel snelt, eerst even schatzoeken op zolder of bij oma in de kast. Combineer je vondsten met iets nieuws. WOW!

TIP 5

Loop op wolkjes

Een vloerkleed geeft naast warmte ook kleur aan je interieur. Niet te vergeten, een kleed is bovendien een feestje voor je voeten. De trend van nu is rond, prachtig in combinatie met een hoekbank of lounge, maar ook geweldig als accent onder een fauteuil. Maar wat doe je dan met je rechthoekig kleed? Geef ‘m een plek aan de muur als een mooi schilderij.

Navigeer naar