8 tips om fleur en kleur in je huis te brengen

Blog

Geplaatst op 20 oktober 2021.

We horen het elk voorjaar opnieuw: ‘haal het lentegevoel in huis’. Maar hoe doe je dat precies? Wij laten het je zien! Lees verder om 8 tips te ontdekken die makkelijk toepasbaar zijn in elk interieur. De nadruk ligt op frisse kleuren, organische vormen, zachte stoffen en creatief behang.

 

Fleur je woonkamer op met gordijnen in een lichte kleur

Haal de lente in huis door gordijnen gemaakt van lichte materialen op te hangen. Kies ook voor lichte kleuren om de zonneschijn gedempt binnen te laten. Heerlijk, dat lentegevoel. Profiteer nu van 20% korting op gordijnen. 

 

Sierlijk en vrolijk

Sierkussens zijn een heel goed voorbeeld van kleine ingreep met groot resultaat. Met sierkussentjes kun je je woonkamer, zithoek of slaapkamer opfleuren zonder al te veel moeite. Mix verschillende kleuren met elkaar voor een extra vrolijk effect.

 

Warme voeten, frisse kleuren

Wellicht is het leggen van een vloerkleed de gezelligste manier om je zithoek wat op te fleuren. Door de juiste afstemming van kleur en materiaal in combinatie met je meubelen kun je van je zithoek een echt geheel maken.

 

Trendkleur

Bright skies is de kleur van het jaar. Prachtig vind je niet? Met deze kleur zit je altijd goed. Sierkussens, behang, muurdecoratie, vloerkleden... Het kan allemaal in bright skies. Combineer het blauw met andere zachte, luchtige kleuren voor een uitnodigend en rustgevend gevoel. 

 

Organische vormen

Organische vormen en natuurlijke tinten in huis, dat is rustgevend. Een fauteuil kun je ideaal gebruiken om jezelf op te laden. Neem plaats en droom weg van avonden bbq'en in de tuin en strandwandelingen bij zonsondergang. 

 

Vergeet de wand niet op te fleuren

Wanddecoratie kan natuurlijk niet aan het rijtje ontbreken. Met wanddecoratie kun je werkelijk alle kanten op. Kleurige foto's, schilderijen van vrolijke bloemen, ingelijste stukjes behang en ga zo maar door. Met wanddecoratie kun je je creativiteit de vrije loop laten. 

 

Kleurig licht in huis

Lampen zijn eenvoudig te vervangen. Wil je je huis een nieuwe uitstraling geven, wissel dan donkere lampenkappen in voor witte. Of ga zelfs nog een stapje verder en kies voor een gekleurde kap. 

 

Behang als eyecatcher

Behang transformeert echt je hele kamer. Fleur je huis op door te kiezen voor behang in een frisse lentekleur of een bloemenpatroon. Je kunt zelfs nog een stapje verder gaan door behang te kiezen met optische diepte, dat geeft een 3D - effect. Dit kun je weer heel mooi combineren met een strook behang in een rustige kleur. Zo springt je muur er echt uit!

 

Navigeer naar