budgetvriendelijk binnenkijken

Geplaatst op 07 januari 2020.

4x budgetvriendelijk binnenkijken

Spaar nu 100-den euro’s in de Solden

Op zoek naar nieuwe meubelen? Ontdek de vele pareltjes in onze Solden! Kom snel eens kijken en shop verrassend mooie (merk)meubelen in onze Solden, net zoals deze ‘happy people’ die je voorgingen, en heel slim groots inkochten met een klein budget.

Gewoontjes kun je het interieur van Kim en Bart zeker niet noemen. Ze waren dan ook op zoek naar een bank in een te gekke kleur. Deze twee reizen het liefst naar zonovergoten oorden en nemen de zon ook graag mee in huis. Voor hen dus geen grijze muis, maar een echte vrolijkerd die uitnodigend lacht bij thuiskomst. De vraag werd uitstekend begrepen door hun interieuradviseur, de missie was binnen no-time succesvol afgerond. Dit pareltje stond lekker te shinen tussen onze Solden en kleurt sinds kort hun vrolijke living.
 

Onze nieuwe springbox, zo noemt Emiel zijn nieuwe toffe boxsping. Emiel ondervond al tijden de gevolgen van een verstoorde nachtrust. Pijn in de rug, ‘s ochtends slecht kunnen opstarten en een humeur … Enfin, bij dat laatste hoeven we geen tekening te maken. Een collega wees hem op het comfort van een boxspring.  Hij vond ‘m in de Solden aan een fijne korting en is er blij mee. De kids ook, die beginnen hun dag tegenwoordig op de ‘springbox’. Ontwaken en opveren uit bed heeft voor Emiel sinds kort dus een geheel nieuwe betekenis gekregen ;-)

Luna en ook haar ouders kregen deze kerst een wel heel mooi cadeautje onder de boom. Broertje Noël kwam iets eerder dan verwacht. Papa en mama waren nog niet toegekomen aan de - grote zus kamer - en zaten even met de handen in het haar. Het onverwachte kleine kerstpakket bracht meteen al volop leven in de brouwerij. Tijd voor deze kleine vocalist om zo snel mogelijk door te schuiven naar de babykamer van Luna. Gelukkig stond haar nieuwe kamer bij ons in Solden en kon meteen worden meegenomen.

Pim en Anne vonden een ienie mini huisje voor twee en kunnen hun geluk niet op. Deze twee zijn pas toe aan hun eerste job en hokken sinds kort op één adres. De studententijd is nog te herkennen aan de ingebrachte meubeltjes. Met wat hulp van pa en ma werd het een paleisje (voor een prikkie). Wat nog ontbrak was Raambekleding op maat. Met wat sponsoring werd deze gekocht in de Stapelsolden. Als bonus kregen ze nog een mooie cadeaucheque op de koop toe. Die komt zeker van pas!

 

Geïnspireerd door deze blije klanten?

Scoor tot 25% cadeau* op de hele Morres collectie woon- en slaapmeubelen, zelfs op de nieuwe

Navigeer naar