Haal alles uit de (slaapkamer)kast

Blog

Geplaatst op 22 mei 2019.

Haal alles eruit, er zit meer in dan je denkt. De hoogte, breedte en diepte. De indeling met planken, lades of hangers. Met onze slaapkamerkast(en) op maat laat je geen kubieke centimeter onbenut! Enkele tips:

  • Wij ontwerpen je kast op maat, gratis
  • Inloopkast, hoekkast, kasten met een schuine wand
  • 100% maatwerk indien gewenst
  • Ruime collectie dressings
  • Kies je woonstijl, afmeting, deur, kleur, afwerking en opties
  • Inmeten en monteren door eigen vakmensen

Schuine wand? Niets aan de hand! 
Maatwerkkasten zijn dé oplossing voor een schuine wand (wat bij slaapkamers niet zelden het geval is). Eén: je maakt maximaal gebruik van de beschikbare ruimte. En twee: de schuine wand wordt ‘ontmijnd’, want het gevaar om je hoofd te stoten is weggewerkt.

Kom eens sterk uit de hoek! 
Met maatwerkkasten in een hoekopstelling creëer je eenvoudig een soort ‘dressinggevoel’. Voor een volwaardige dressing heb je best veel ruimte nodig en als je slaapkamer zich daar niet toe leent, kun je misschien beter kiezen voor deze praktische hoekkasten. Zo behoud je een open kamer en dus een ruimtelijk gevoel... en tegelijk heb je alles letterlijk binnen handbereik.

Tip: Kies bij hoekkasten zo veel mogelijk voor gesloten kastdeuren.
Kledingkeuze gemaakt? Alle deurtjes dicht en je hebt een strakke wand zonder storende elementen!

Kastindeling? Kinderspel

Zodra je de buitenmaten van je slaapkamerkast(en) op maat weet, is het een kwestie van zorgen voor een slimme indeling. Een persoonlijke keuze, waarbij onze adviseurs uiteraard kunnen helpen.

Een paar tips & tricks

  • Maak een inventaris. Wat wil je allemaal opbergen? Je indrukwekkende verzameling jurkjes uiteraard, maar heb je ook plaats nodig voor schoenen? Juwelen? Komt de parfumcollectie hier of krijgt die een plaatsje in de badkamer?
     
  • Alles is mogelijk. Draadmandjes met uittrekrail, ingemaakte spiegeltjes, een scharnierende kast-in-de-kast, broekhangers met antisliplaag, een uittrekbaar schoenenrek, kledingroedes, lades met aparte compartimenten... De mogelijkheden om je kast slim in te delen, zijn vrijwel eindeloos.
Navigeer naar