Lekker slapen in een veld vol zonnebloemen

Blog

Geplaatst op 21 februari 2020.

STARRY, STARRY NIGHT …

Een prachtige, heldere sterrennacht, een veld vol zonnebloemen, ontluikende amandelbloesem of een bos paarse irissen. Kruip onder de wol met van Gogh en schilder je dromen.Geloof ons, je slaapt echt veel lekkerder in een veld vol zonnebloemen ;-) 

 

Beddinghouse bedtextiel x van Gogh museum

Bedding House is met trots de officiële partner van het Van Gogh Museum Amsterdam. Deze unieke samenwerking tussen één van de meest gewaardeerde musea in de wereld, het Van Gogh Museum Amsterdam, en Beddinghouse heeft geresulteerd in een speciale bedtextiel collectie.

 

Unieke bedtextiel lijn Vincent van Gogh

Geïnspireerd door de schilderijen van Vincent van Gogh heeft het designteam van Beddinghouse zeven luxe dekbedovertrekken en herkenbare decoratieve kussens ontworpen. De designs zijn gebaseerd op de bekende schilderijen van Van Gogh, die elk een verhaal van dromen, passie en schoonheid vertellen. Vanzelfsprekend past het kleurenpalet perfect bij aankomende mode en interieurtrends. Alle dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% hoogwaardig katoen satijn, wat comfort en een prachtige glans geeft.

 

Vincent van Gogh (1853-1890)

Is een van de beroemdste Nederlandse kunstenaars aller tijden. Door zijn enorme gedrevenheid heeft Van Gogh in die tien jaar een indrukwekkend oeuvre geproduceerd: ruim 850 schilderijen en meer dan 1300 tekeningen zijn bewaard gebleven en daarnaast nog een groot aantal aquarellen, litho’s en brief schetsen.

Navigeer naar