Marmer in huis

Blog

Geplaatst op 17 augustus 2020.

Marmer in huis: chique en steengoed

Deze steengoede trend gaat inmiddels al een paar seizoenen mee, maar is nog steeds even inspirerend. Marmer straalt luxe uit en kan gemakkelijk worden gecombineerd met de items die je al in huis hebt, zoals goud, hout en fluweel. Kortom, we krijgen er maar geen genoeg van. Wij laten je met deze inspiratie zien wat deze allemansvriend allemaal kan doen in je interieur.

A touch of gold …
Marmer = luxe, denk aan imposante marmeren vloeren in grote (heren)huizen of aan rijke badkamers waarin je letterlijk baadt in weelde. Dit gevoel van luxe kun je thuis makkelijk creëren zonder dat je meteen de hoofdprijs betaalt. Top je marmer look af met gouden accessoires, zacht fluweel, wol en natuurlijk hout en je mondaine woonstijl is een feit.
 

 

Marmer Effect op de muur
Maar dan net even anders, geen grote, zware en vooral kostbare marmeren tegels, maar een fijn behang met marmerprint. Een fluitje van een cent, heel betaalbaar en het resultaat … WOW!
 

Vloerkleed met marmerprint, een gevoel van luxe
De klassieke marmer print in combinatie met de warmte en het comfort van een zacht tapijt. Met de Sense of Marble collectie van Desso haal je een tapijt op maat in huis. Kies uit 10 marmer kleuren en dessins en maak je keuze uit verschillende geometrische vormen zoals een cirkel, driehoek, vierkant of hexagon.

 

Marmer is de koning van de combinaties
Marmer straalt rust en eenvoud uit, geeft je interieur een eigen karakter en net dat beetje extra. Marmer wordt ook vaak gecombineerd met hout en staal, twee verschillende materialen die beiden zorgen voor een andere look. Marmer en hout zorgen samen voor een warme uitstraling en de combinatie marmer met staal geeft een industrieel tintje. 

 

Een subtiele touch met marmeren woonaccessoires
Vind je het iets te veel van het goede om meteen je huis in te richten met marmeren meubels? De oplossing: woonaccessoires in marmer of met een marmeren uitstraling. Of kies voor enkele meubel accenten in marmer, zoals een bijzettafel of salontafel met een marmeren topblad. Zorg voor subtiliteit en overdrijf het niet, dan kan het niet fout gaan.

Merk hoe sterk … in de keuken
Interieur Merken zoals HKliving hebben mooie marmeren producten voor in de keuken, denk aan snijplanken, taartplateaus en zeeppompjes. Groot voordeel van marmer is, is dat het materiaal eenvoudig weer schoon is te maken. Bovendien is marmer krasvast. Ideaal voor in de keuken dus …
 

BENIEUWD hoe we deze trend in jouw interieur kunnen laten terugkomen?
Vraag dan een kleur- en interieuradvies aan, gratis en vrijblijvend
 

Navigeer naar