Merk in de kijker: Serta

Blog

Geplaatst op 06 juni 2019.

Hofleverancier in handgemaakt comfort & luxe.
Serta brengt hotel slapen bij je thuis.

  • ’s Werelds beste matras
  • De keuze van de beste hotels
  • Op maat gemaakt

Serta is één van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings en heeft ruim 80 jaar ervaring in het ontwikkelen van slaapsystemen met een lange levensduur.

 

Slaap herstelt, het is een periode van rust die zorgt voor nieuwe energie. Wie te weinig slaapt wordt vergeetachtig, moe en slecht gehumeurd. Met een fijn bed en een goede matras schep je de beste voorwaarden voor uitgerust opstaan.

In de slaapbranche is Serta een opvallende verschijning, de meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta.

Jij kunt nu ook genieten van een echte Serta in je slaapkamer. Een op maat gemaakte ervaring die precies past bij jouw individuele wensen. Stijlvol, vernieuwend en tijdloos. Een boxspring als een kunstwerk, dat slaapt als een symfonie.

SERTA is hofleverancier bij meer dan 4000 premium hotels wereldwijd. Nieuwsgierig naar het comfort van Serta? Kom proefliggen in het Morres Test Center. Maak een afspraak >

Neem alvast een kijkje in de wereld van de luxe en comfortabele boxsprings van Serta.

 

Boxspring Classico

Een klassiek bed in een modern jasje, de kroon op elke slaapkamer. De combinatie van uw favoriete stof en een super strak en recht hoofdbord geeft dit bed een heel eigen look: een warme uitstraling maar toch een trendy keuze dankzij de gekleurde bies - in elke contrast kleur en elk materiaal verkrijgbaar. Te combineren met een voetbord, om het geheel compleet te maken.

Boxspring Lounge XXL

De Lounge XXL heeft een breder en iets hoger hoofdbord dan de Lounge. Daarom is gekozen voor een horizontale vlakverdeling in drie segmenten, wat de strakke belijning enigszins doorbreekt. Het rustgevende design en de fantastische afwerking dragen bij aan een slaapkamer die helemaal af is.

Boxspring Magnum XL

Als een bed cool kan zijn, is dit een cool bed. Het bol geblokte hoofdbord heeft een artistieke uitstraling. Het bijzondere, geometrische ontwerp is een lust voor het oog. Uniek in zijn schoonheid, origineel en chique in zijn uitvoering. Een kunstwerk voor de slaapkamer!

Boxspring Magnifique

Een prachtig bed met een strakke look. De diagonale belijning in het licht gecapitonneerde hoofdbord zorgt voor een stoere uitstraling, maar blijft toch luchtig en tijdloos en een tikje Scandinavisch dankzij de natuurlijke linnen stof. De bijbehorende kastjes zijn optisch bol en hebben een zachte vormgeving. Een spannende combinatie met het strakke bed.

Navigeer naar