Trendkleuren Tranquil Dawn

Geplaatst op 30 oktober 2019.

Ontdek wat de achterliggende inspiratie is voor Tranquil Dawn, de kleur van het Jaar 2020, en hoe deze kleur de sfeer in jouw huis compleet kan veranderen.

In 2020 gaat er een nieuw decennium van start. Een nieuw begin. Onze wereld wordt steeds hectischer en digitaler. We voelen een drang naar bezinning en hartelijkheid. Onze kleurexperts hebben zich daarom laten inspireren door de kleuren van het ochtendlicht en als verwijzing naar een rustige dageraad de nieuwe tint Tranquil Dawn ontwikkeld.

Maak een warme, beeldende woonruimte met de kleurtrends van 2020

In deze warme en creatieve woonruimte komen rijke, verzadigde kleuren zoals bladgroen en groenblauw samen tot een intens geheel.
De Kleur van het Jaar 2020, Tranquil Dawn, speelt in dit palet een kalmerende rol als de lichtere contrastkleur die de look in balans brengt.

Door de Kleur van het Jaar 2020 te combineren met zachte zandtinten creëer je een relaxte woonkamer

De Kleur van het Jaar 2020, Tranquil Dawn, verandert subtiel van tint wanneer deze wordt gebruikt met verschillende kleurpaletten. In de bovenstaande afbeelding wordt de kleur gebruikt met zandtinten om zo een ontspannen, heilzame ruimte te creëren, waarin de nadruk ligt op welzijn en positieve interacties. De zachte, gezellige kussens en kleedjes, warme houtelementen en verkwikkende binnenplanten maken deze luchtige look helemaal af.

 

Navigeer naar