Het is groener in huis dan ooit en die extra gezelligheid kunnen we nu best gebruiken. Planten zijn naast sfeermakers ook nog eens luchtzuiverend en zorgen voor een betere akoestiek in de kamer. Urban Jungle is dan ook dé  woontrend van dit moment en haalt letterlijk de natuur in huis. Er wordt gebruikt gemaakt van prachtige kamerplanten, gecombineerd met natuurlijke kleuren en materialen, veel groen en botanische prints. Grote kamerplanten worden gecombineerd met vetplanten, cactussen en hangplanten.

BEGIN MET GROTE GROENE PLANTEN

De basis van je Urban Jungle bestaat uit grote(re) groen planten zoals de monstera, de strelitzia of de palm. Kies voor hoogteverschil! Dat kan door middel van tafeltjes, potten op poten en planten die wat hoger of breder zijn Kortom, zorg voor een stevige basis met volume en combineer tot één mooi geheel.

COMBINEER MET NATUURLIJKE KLEUREN EN MATERIALEN

Blend de groene planten samen met potten in verschillende materialen en structuren zoals kurk, hout, sisal en marmer. Qua kleur kies je voor groen in verschillende nuances tot naturel en bruin en vergrijsde tinten. Zo wordt al dat groen toch nog een beetje spannend.

DE FINISHING TOUCH MET NATUURLIJKE ACCESSOIRES

Sierkussens, plaids, accessoires en zelfs je servies, hiermee maak je je ‘Jungle’ on point! Kies voor botanische prints, natuurlijke materialen en rustige kleuren. Nature calls, let’s go GREEN!

MAAK DE TREND COMPLEET MET VETPLANTEN, HANGPLANTEN EN CACTUSSEN

Macrameeën ken je het nog? Deze trend uit de jaren ‘70 past perfect bij de Urban Jungle trend, eenmaal geknoopt zijn deze hangers ideaal te combineren in jouw groene oase van geluk. Tenslotte maak je een mix van vetplanten en cactussen en zet deze in groepjes op tafel, de vensterbank of de kast. Je Urban Jungle is bijna klaar!

Opzoek naar groene kamerplanten?

 

Navigeer naar