Interieuradvies op maat bij Bas & Ellen

Metamorfose van beneden tot boven

Bas en Ellen zijn pas verhuisd met hun 3 kinderen. Zij kwamen in eerste instantie langs bij Morres voor een nieuwe bank, maar ze voelden al snel aan dat ze veel baat zouden hebben bij een compleet interieuradvies. Uiteindelijk hebben we de hele woning een totale metamorfose gegeven. We mochten het huis van top tot teen inrichten. Denk aan de woonkamer, slaapkamer, kinderkamers, eetkamer en gang. Zelfs de afstyling zoals gordijnen, woonstoffering en decoratie hebben we mogen verzorgen.

Woonsmaak?

Bas en Ellen houden beiden van licht, beige, hout en natuurtinten.
Modern en tijdloos met een warme, chique afwerking.
 

Waarom hebben jullie voor Morres gekozen?

Ellen: ''In de eerste instantie kwamen we bij Morres voor een nieuwe salon. Ik kende Morres al, Bas nog niet. Terwijl we spraken over een nieuwe salon kregen wij het gevoel dat een volledig interieuradvies ons zou helpen van ons nieuwe huis een echte thuis te maken. Morres heeft werkelijk de hele make-over behandeld, van woonkamer tot slaapkamers. Er werd geluisterd, geadviseerd en aan de hand van al onze wensen een 3D-tekening gemaakt. Zelfs de afstyling en montage is door Morres verzorgd. Al onze zorgen werden uit handen genomen, dat was heerlijk.'' 

Voor en na woonkamer:

De witte raamdecoratie maakt al gelijk een groot verschil in de woonkamer. De licht houten salontafels passen mooi bij de vloer en samen met het donkere tapijt zorgen deze elementen samen voor een warm geheel. Het elegante behang omhult de prachtige haard en geeft de ruimte een chique afwerking.

Voor en na inkomhal:

In de hal is een gezellig hoekje gecreëerd waardoor je je meteen welkom voelt bij binnenkomst. Door de spiegel aan de muur oogt de ruimte groter en de plant zorgt voor een hartelijke entree. Het behang en de poef voegen weer dat warme, huiselijke tintje toe aan de ruimte.

Voor en na slaapkamer ouders:

De ongedwongen maar smaakvolle stijl wordt vanuit de woonkamer doorgetrokken naar de slaapkamer van Bas en Ellen. De gouden tinten van de muur komen terug in het beddengoed, tezamen met de velvet boxspring geeft deze slaapkamer je dat chique hotel gevoel.

Voor en na slaapkamer kind:

Deze kinderkamer kon wel wat aankleding gebruiken en wat is er nu leuker dan een junglethema? De groene planten en vrolijke dieren blazen leven in de kamer. De zwarte halfhoogslaper maakt deze stoere kamer helemaal af.

Interieuradvies op maat

We helpen ook jou graag bij de inrichting van je interieur. Plan je afspraak en laat je verrassen!

Navigeer naar