Kleurstalen zitmeubelen thuis bekijken?

Op zoek naar een zitmeubel, maar ben je benieuwd naar de stoffen? Dan is het advies aan huis handig. De adviseur neemt alle kleurstalen mee, zodat jij ze kunt bekijken en voelen. Ook zie je meteen hoe de kleuren in jouw woning uitvallen. De adviseur bekijkt samen met jou online de verschillende zitmeubelen. Hij of zij legt de verschillen uit tussen de diverse opties. 

Dit bezoek aan huis is kosteloos en je verplicht je tot niets! Deze service geldt zowel in Nederland als in België.

Kom direct in contact met onze specialisten

Maak direct een afspraak met een van onze interieuradviseurs, gratis en vrijblijvend.
Bel ons +31 (0)114 388 345. Mail ons planning.interieuradvies@morres.com

Wil je onze winkel bezoeken? Klik dan hier.

Zo werkt het

 • Stap 1: maak een afspraak
  Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Je kan ook je voorkeursdatum doorgeven middels het online afspraakformulier.
   

 • Stap 2: telefonische intake
  Wij nemen contact met je op, bespreken je wensen en kijken welke adviseur het beste bij je past. Vervolgens zal de adviseur stof- en kleurstalen naar je meenemen.
   

 • Stap 3: wij komen bij jou langs
  We ontmoeten elkaar bij jou thuis. Jouw adviseur laat je alle mogelijkheden zien op het gebied van kleuren. Natuurlijk houden we ons aan de corona richtlijnen.
   

 • Stap 4: Vrijblijvende offerte of gelijk bestellen
  De adviseur zal op basis van jouw persoonlijke wensen advies geven over de kleuren en stoffen. Is het helemaal wat je zoekt? Dan kan de adviseur de stof direct bestellen. Ben je er nog niet helemaal overuit? Dan ontvang je gratis en vrijbllijvend de offerte. 

Maak jouw afspraak

 Onze adviezen kosten niets en vinden plaats bij jou thuis, via de chat, telefoon of via videobellen. Je kunt ook onze tijdelijke winkel in Stekene in België bezoeken. 

Mogen we even voorstellen: ons adviesteam

De makkelijkste manier naar een nieuw interieur? Laat je adviseren door onze gespecialiseerde adviseurs. Ze verrassen je graag met nieuwe manieren om jouw interieur tot leven te laten komen. De mogelijkheden en ideeën zijn eindeloos. We nemen alle tijd en aandacht om écht te luisteren naar je woonwensen. Zo ben je verzekerd van persoonlijk advies. Maak meteen een gratis afspraak met één van onze adviseurs en laat je inspireren. 

 

Morres veel Woonplezier

Morres Wonen is één van de bekendste meubelwinkels en de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland en België. In onze grote woonwinkel vind je, naast een indrukwekkende collectie meubelen en slaapmeubelen, ook woon- en slaaptips en evenementen. Morres Meubels is het adres om een lederen of stoffen bank, hoekbank, fauteuil, zetel, salon of relaxfauteuil te kopen. 

Kom eens een dagje Morressen, deze slogan stamt al uit de jaren zeventig en vertelt je in één zin dat het meer dan de moeite waard is om naar Morres in Hulst te komen. In onze grote winkel vind je wonen in alle denkbare stijlen, slaapkamers, tapijten, lampen, schilderijen, kasten, bedden, stoelen, tafels, tv meubelen, kleinmeubelen, tienerkamers, hanglampen en sierkussens.

Navigeer naar