• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Grootste woonwinkel van Nederland

Onze winkel

 

De koffie staat klaar en ons team ook. Kom langs en ervaar zelf de gastvrijheid, de enorme collectie en de specialistische kennis bij de grootste woon- en slaapspecialist van Nederland én België.

 

Bezoek onze winkel

Industrieweg 2

4561 GH Hulst

Nederland

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Volop mogelijkheden tijdens de lockdown

Een pop-upstore in België, veel online acties en advies aan huis!

MEER MORRES

Morres Veel Woonplezier

Openingstijden Morres. Morres is elke dag open van 10 tot 18 uur. Wil je nog ruimere openingstijden? Op morres.be winkel je op elk moment, elk uur en elke dag van het jaar. We zijn alleen op 25 december (1e Kerst) en 1 januari (Nieuwjaarsdag) gesloten.De route naar Morres. Je vindt onze gezellige woonwinkel op maar een half uurtje van de bekende Vlaamse steden Antwerpen en Gent en op slechts een uurtje van het Vlaamse Brugge. Onze winkel telt maar liefst 40.000 m2, heeft ruim 250 merken in huis, een eigen Brasserie M, een gratis KidsClub en is er alle dagen de mogelijkheid tot een gratis interieur- en kleuradvies.

De grootste woon- en slaapspecialist van Nederland en België. In onze grote winkel vind je meubels in alle denkbare stijlen, een afdeling Slapen met een uniek slaap test center, een Kinderafdeling, alle denkbare woonaccessoires, bed- en badtextiel, een Ritualsshop, een fantastische verlichtingsafdeling, een uitgebreide afdeling woonstoffering en een afdeling koken en tafelen.

 

 

Navigeer naar