• Grootste woonwinkel van Nederland

 • Meer dan 250 merken

 • 5 jaar garantie op de volledige collectie

 • Grootste woonwinkel van Nederland

Onze winkel

 

De koffie staat klaar en ons team ook. Kom langs en ervaar zelf de gastvrijheid, de enorme collectie en de specialistische kennis bij de grootste woon- en slaapspecialist van Nederland èn België

 

Bezoek onze winkel

Industrieweg 2

4561 GH Hulst

Nederland

Openingstijden

Maandag 10.00 - 18.00
Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 18.00
Zondag 10.00 - 18.00

Omdat iedere woonwens en elk interieur anders is, nemen wij daar graag de tijd voor.

 • Stap 1: Afspraak maken
  Geef via de kalender in het afspraakformulier je voorkeursdatum in. We nemen dan contact met je op en kijken welke adviseur het beste bij je past.

 • Stap 2: Oriënteren
  Samen met je persoonlijke interieuradviseur of ontwerper worden je woonwensen in kaart gebracht en speel je het stijl spel om je persoonlijke woonstijl te ontdekken.

 • Stap 3: Tekenen
  Aan de hand van het eerste contact met de adviseur, de plattegrond en foto’s wordt een tekening en een advies op maat gemaakt.

 • Stap 4: Advies
  Tijdens een vervolgafspraak in de winkel presenteert onze interieuradviseur het advies en laat je meteen de geadviseerde meubelen, stoffen en kleuren zien en voelen.

 

Een kleur- en interieuradvies kost niets en vindt plaats in onze woonwinkel in Hulst. Voor een interieuradvies aan huis rekenen we €85,- dit krijg je terug bij een aankoop van minimaal €1500,-

 

MEER MORRES

Morres Veel Woonplezier

Openingstijden Morres. Morres is elke dag open van 10 tot 18 uur. Wil je nog ruimere openingstijden? Op morres.be winkel je op elk moment, elk uur en elke dag van het jaar. We zijn alleen op 25 december (1e Kerst) en 1 januari (Nieuwjaarsdag) gesloten.De route naar Morres. Je vindt onze gezellige woonwinkel op maar een half uurtje van de bekende Vlaamse steden Antwerpen en Gent en op slechts een uurtje van het Vlaamse Brugge. Onze winkel telt maar liefst 40.000 m2, heeft ruim 250 merken in huis, een eigen La Place restaurant, een gratis KidsClub en is er alle dagen de mogelijkheid tot een gratis interieur- en kleuradvies.

De grootste woon- en slaapspecialist van Nederland en België. In onze grote winkel vind je meubels in alle denkbare stijlen, een afdeling Slapen met een uniek slaap test center, een Kinderafdeling, alle denkbare woonaccessoires, bed- en badtextiel, een Ritualsshop, een fantastische verlichtingsafdeling, een uitgebreide afdeling woonstoffering en een afdeling koken en tafelen.

 

 

Navigeer naar