• Alles voor je huis onder één dak
 • Er valt altijd iets te beleven
 • Betaalbare woontrends
Hoe kunnen wij helpen? x

Wij helpen je graag in de winkel! Of neem hier onder direct contact met ons op.

Bellen kan ook 7 dagen in de week.
maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30
zaterdag van 10.00 - 17.30
zondag van 10.00 - 17.30
+32(0)3-7663737

Of stel uw vraag via social media:

Facebook

Daarom Morres
 • 5 jaar garantie
 • Gratis interieuradvies
 • Laagste prijs garantie
 • Dé slaapexpert van de Benelux
Dichtbij en elke dag open

Je bent elke dag welkom van 10-18 uur, ook op zon- en feestdagen!

Morres
Industrieweg 2, 4561 GH Hulst (NL)

Mooi, Meer, Makkelijk, dat is wonen bij Morres

Morres is een gezellig familiebedrijf, dat meer dan 100 jaar geleden is gestart en is uitgegroeid tot de beste woonwinkel van Nederland.De winkelformule van Morres Wonen in Hulst is uniek in Europa. Ons woonwarenhuis is een inspiratieplek voor je complete huis. Je vindt er alles voor je huis onder 1 dak. 

 

Morres winkel in Hulst, Zeeuws-Vlaanderen

 

Geniet van de unieke mix van meer dan 100 sterke merken, onze huiscollectie, Zeeuwse gastvrijheid en gepassioneerde medewerkers.Binnen Morres is er ook een expositieruimte van 600m², kookatelier, workshops, een kidsclub en eigen La Place restaurant. Met meer dan 40.000m2 keuze vind je bij Morres àlles voor wonen en leven in en om je thuis.


Elke
zondag
open!

morres wonen
 
Morres is... gestart als familiebedrijf 

In 1909 begon Fré Morres in een klein pand in het centrum van Hulst, aan de grens met België, een kleine meubelzaak. Eind jaren 60 verhuisde het bedrijf naar het industrieterrein Tol, aan de rand van het historische, meest Vlaamse stadje van Nederland.

Morres bracht al vroeg een eigen catalogus uit en was één van de eerste woonwinkels met een webshop en zondagsopening. In 2009 kwam het bedrijf in handen van De Mandemakers Groep, één van de grootste ondernemingen op het gebied van woninginterieur. Vandaag de dag is Morres met recht uitgegroeid tot het grootste en meest vernieuwende woonwarenhuis. 


morres slapen

 
Grootste slaapspecialst van de Benelux

Morres is jouw persoonlijke en grootste slaapspecialist in de buurt. Stap binnen in een wereld vol dromen. Je vindt er alle grote merken overzichtelijk bij elkaar. Onze slaapspecialisten begeleiden je graag met advies op maat. Altijd vrijblijvend en gratis!  Bovendien krijg je 90 nachten slaapgarantie* en nemen we je oude matras retour.        


morres kiinderen

 

Mama, mag ik ook mee?

Natuurlijk(!), neem je kids gezellig mee als je een dagje komt Morressen. Terwijl jij winkelt worden je kinderen vanaf 3 jaar met open armen ontvangen in onze KidsClub. Alles in een huiselijke sfeer door gediplomeerde begeleiders.Op onze uitgebreide kidsafdeling hebben we alles om echte kinderparadijsjes te maken voor baby's maar ook voor tieners. Onze adviseurs helpen je graag om je babyuitzet samen te stellen of het selecteren van cadeaus voor onze geboortelijst service. 


morres wonen

 

Een woonwinkel vol inspiratie om mooi én betaalbaar te wonen

Een expertteam staat voor je klaar, of je nu voor een totaalrenovatie staat, gaat bouwen of gewoon je interieur wil opfrissen.

Onze stylisten geven je gratis interieuradvies, ook aan huis. De slaap-, keuken-, maatwerk- en verlichtingsspecialisten zoeken met je naar de perfecte oplossing voor jouw woning. 

 

Kortom, we helpen je graag om van je huis een échte thuis te maken. Een plek om te wonen, te leven én te genieten.

Tot binnenkort, we verwachten je. 

 

*voor deze extra zekerheid betaal je éénmalig slechts 25.- per matras. Mocht de matras je toch niet bevallen, dan ruilen we het 1x kosteloos voor je om.

 


Daarom Morres
 • 5 jaar garantie
 • Gratis interieuradvies
 • Laagste prijs garantie
 • Dé slaapexpert van de Benelux
Dichtbij en elke dag open

Je bent elke dag welkom van 10-18 uur, ook op zon- en feestdagen!

Morres
Industrieweg 2, 4561 GH Hulst (NL)


 • Alles voor je huis onder één dak

 • Persoonlijk, deskundig advies

 • 5 Jaar garantie op de volledige collectie

Wij maken gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website accepteert u de voorwaarden. Voor verder informatie over het privacybeleid klik hier
x

Beste Bezoeker,

Op dit moment ben je niet op de Nederlandse Morres site
Wil je naar de Nederlandse Morres site?

Ga naar Morres.nl Blijf op Morres.be