Japandi - Natuurlijke kleuren en organische vormen

Shop the look

Ben je nog altijd fan van de Japans-Scandinavische interieur mix? Wij ook! We laten je zien hoe je deze stijl tot in perfectie kunt uitvoeren in je eigen huis.

 

 

Minimalistisch en functioneel

Deze stijl houdt niet van poespas. Natuurlijk kun je decoreren, maar houd ook dit minimalistisch. Zo blijf je trouw aan de stijl.

 

Natuurlijke kleuren en materialen

Hout is favoriet bij zowel de Japanse als de Scandinavische stijl. Zeker onbewerkt hout. Dit oogt zuiver en natuurlijk. De kleuren die je het best kunt gebruiken bij deze stijl zijn ook natuurlijk en rustig. Denk bijvoorbeeld aan verschillende tinten wit, grijs en bruin.

 

Strak en organisch tegelijk

Strakke lijnen combineren met organische vormen is waar het allemaal om draait. Leg een ovaal tapijt onder een strakke bank. Gebruik ronde vazen op vierkante bijzettafels en hang ronde lampen aan het plafond. Wees creatief met verschillende vormen en strakke lijnen.

 

 

 

Meer advies? Wij staan voor je klaar!

Bij ons kun je terecht voor al jouw woonwensen. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je nog niet precies weet wat jij wilt of nodig hebt. Geen probleem: onze specialisten staan voor je klaar! Ze verrassen je graag met nieuwe manieren om jouw interieur tot leven te laten komen.

 

 

Navigeer naar