Transformeer je slaapkamer tot luxe hotelsuite

Shop the look

Hmm… op hotel gaan; luxe materialen, rijke kleuren en warme sferen. Droom jij ook van een slaapkamer die je dat heerlijke hotel-gevoel geeft? 

Luxueuze sfeer in je slaapkamer

Het belangrijkste aspect van een hotelsuite is toch wel de luxueuze sfeer. Dat krijg je o.a. door verschillende tinten groen met elkaar te combineren. Zo ontstaat er al snel een mooi geheel. Omdat we hier gekozen hebben voor een zeer sprekend patroon op het behang, zijn we voor een rustig dekbedovertrek gegaan.
 

Tijdloze toevoegingen

Klassieke elementen geven een slaapkamer een tijdloze uitstraling. Zie bijvoorbeeld het retro-hoofdbord. Ook het streepjespatroon op het matras van de boxspring voegt een klassiek tintje toe aan de kamer.
 

Comfort kan niet ontbreken

Een tapijt aan het eind van het bed is erg comfortabel en creëert al snel een weelderig beeld. Als je het nóg meer wil aankleden, zet dan een poef neer op het tapijt en drapeer een mooi plaid over het bed op een nonchalante manier.
 

 

 

Meer advies? Wij staan voor je klaar!

Bij ons kun je terecht voor al jouw woonwensen. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je nog niet precies weet wat jij wilt of nodig hebt. Geen probleem: onze specialisten staan voor je klaar! Ze verrassen je graag met nieuwe manieren om jouw interieur tot leven te laten komen.

 

 

Navigeer naar