Wij zoeken een verkoopmanager!

Als operationeel verkoopmanager bij Morres maak je de woondromen van onze klanten werkelijkheid. Jij benut als gedreven verkoopmanager elke kans die je ziet door:

  • zelf mee te adviseren en jouw collega’s te laten inzien dat verkopen eigenlijk synoniem is aan helpen kopen. Je geeft het goede voorbeeld door zelf ook alles voor de klant te doen.
  • ervoor te zorgen dat de sfeer binnen jouw team ( 5 - 10 medewerkers) optimaal is
  • het is je passie om het beste in mensen naar boven te halen. Of dit nu binnen je team is of naar klanten toe. 
  • dagelijks aandacht te geven aan de volgende vragen bij jouw medewerkers: “Wat gaat goed?” en “Wat kan beter?”
  • samen met de drie andere verkoopmanagers te onderzoeken hoe de verschillende afdelingen elkaar kunnen versterken.

Wie wij zijn
Morres is een toonaangevend full service woonwarenhuis met meer dan 250 merken onder één dak. Wij zijn dé specialist op het gebied van interieur en slaapadvies.

Wij verkopen geen spullen maar maken woondromen waar.

Wij maken veel woonplezier voor onze klanten. Wij streven naar perfectie, op een hoog serviceniveau. Hierin willen wij de beste zijn in onze branche.

Wij hechten aan een bourgondische werksfeer en vinden dat we ook zo onze ‘winkel gasten’ moeten ontvangen. Heb je ervaring in bijvoorbeeld de horeca of de hotellerie, die goed aansluit in deze omgeving? Van harte welkom.

In jouw toekomstige Morres winkel in Hulst werken 150 collega’s voor en achter de schermen, die met elkaar omgaan alsof ze familie zijn. De werksfeer is bourgondisch en erg goed en gezellig. 

Enthousiast over wie wij zijn en geïnteresseerd in deze functie? Neem dan snel contact op via k.vanosselaer@morres.com!

Navigeer naar