Tapijt op maat

In alle kleuren, maten en materialen

Bij Morres hebben we honderden tapijten op voorraad. Iedere maat en vorm kun je hier vinden. Onze afdeling woonstoffering biedt een ruime keuze aan gerenommeerde merken zoals Brink & Campman, Millenerpoort, Munk Carpets en CS rugs, evenals een diversiteit aan stijlen.

Elke woning is natuurlijk anders. Kun je de gewenste maat voor jouw woning niet vinden in ons assortiment of is de gewenste maat of vorm niet direct beschikbaar? Dat is geen probleem met onze maatwerkoplossingen! Zo kun je altijd een tapijt op maat laten maken dat perfect aansluit bij jouw wensen. Zo vind je bij ons ongetwijfeld altijd wat je zoekt!

 

Gratis advies van een gespecialiseerde adviseur

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om precies te bepalen wat je nodig hebt. Kom langs op onze afdeling woonstoffering om je wensen te bespreken met onze adviseurs. Het is voor ons belangrijk dat jouw nieuwe tapijt perfect past in je interieur! 

 

Een tapijt op maat laten maken in 5 stappen

Klaar om jouw ideale tapijt samen te stellen met onze adviseur? Zo doe je het.

  1. Kies de gewenste afmeting en vorm, rond ovaal, organisch, vierkant of rechthoekig.
  2. Wat is jouw favoriete materiaal?  Wol, katoen, polyester…
  3. Ga je voor effen of voor een leuk patroon?
  4. Laag- of hoogpolig? Laagpolig is makkelijk schoon te houden, maar hoogpolig geeft meer warmte en voelt heerlijk aan de voeten!
  5. Bespreek met de adviseur welke randafwerking je wenst (band breedte, contrasterende kleur, opvallende afwerking, onzichtbaar etc.).
     

3 Tips bij het bepalen van de afmeting van je nieuwe tapijt

De afmeting van je tapijtop maat moet natuurlijk perfect passen bij je woning. Een tapijt kan goed gebruikt worden om een ruimte zoals de woonkamer, binnen een grotere ruimte, als het ware af te zonderen. Bovendien verhoogt een tapijt het gevoel van comfort in iedere ruimte!

Tip 1

Voor een tapijt in de woonkamer geldt: hij moet groot genoeg zijn om de hele zithoek te bedekken, leg ‘m dus ook onder de bank! Zo verbind je de hele zithoek en is het comfortgevoel nog groter.

Tip 2

Leg je het tapijt in je eetkamer? Zorg dan dat de tafel én de stoelen op het tapijt passen

Tip 3

Waar je je tapijt ook legt, leg hem nooit direct tegen de muur, dat oogt niet mooi en is onhandig tijdens het schoonmaken.

Ben je helemaal enthousiast geworden over jouw nieuwe tapijt op maat of heb je vragen?
Kom dan snel langs in de winkel!

 

Navigeer naar