Salons

Urban Cool

Alle producten

  1. Modern Classy

    Mooi plan! Stijlvol zitten

     

  2. Zeg ja ...

    op heerlijk relaxen en stijlvol zitten

     

Alle producten

Moderne salon kopen

Een salon is vaak een echte eye-catcher in de woonkamer. Naast de uitstraling die de salon aan de zithoek geeft, is comfort ook belangrijk bij het kiezen van de juiste salon. Uw moderne bankstel moet aan vele eisen voldoen, dat snappen wij.
Daarom koopt u een moderne salon bij Morres. In ons uitgebreide assortiment vindt u een grote collectie moderne salons. Combineer dit met de best mogelijke service en we weten zeker dat u uw droom bankstel zult vinden.
Dus bent u opzoek naar een moderne salon? Kom dan langs in onze showroom en vindt daar uw droomsalon.
 

Moderne salon voor elke woonstijl

Iedereen heeft zijn eigen interieur smaak. De ene wilt een strakke moderne leren salon die meer neigt naar klassiek en tijdloos, de ander wilt juist een knusse moderne salon gemaakt van mooie stof. Voor iedere woonstijl is er een moderne salon te vinden in ons assortiment. Liever de salon in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom!
 

Een goed zitcomfort

Een moderne salon moet uiteraard wel comfortabel zitten en plek hebben voor genoeg mensen. Wat comfortabel zit, verschilt per persoon. Binnen onze moderne collectie vindt u salons met diverse zit diepte, breedte en hoogte. Ook zijn er vele materialen beschikbaar. Zo is het dus mogelijk om echt het perfecte bankstel te vinden dat voldoet aan uw zitcomfort wensen.
 

De juiste afmetingen kiezen

Het formaat van het bankstel is ook belangrijk. In een grote woonkamer is al snel plek voor een grote moderne hoeksalon voor het hele gezin. In een kleine ruimte past juist een mooie moderne 2 zits of 3 zits salon. Het is handig om van te voren al wat aandachtspunten uitgedacht te hebben. Dit maakt de zoektocht naar de perfecte salon makkelijker. Denk aan het uitmeten van het bankstel met schilderstape op de vloer of het bepalen van de afstand tot de televisie. Zo kunt u gericht op zoek naar het juiste moderne bankstel.
 

Strakke moderne salon

Een strak modern bankstel is één van de populairste keuzes. Met deze stijl creëer je sfeer, elegantie en een luxe uitstraling. De strakke indeling en moderne kleuren gecombineerd met andere minimalistische elementen, geven jouw interieur een strak karakter.
 

Moderne leren salon

Leer is niet alleen duurzaam, maar ook tijdloos en beschikbaar in vele uitvoeringen. In onze collectie hebben we vele soorten lederen bankstellen die passen in een modern interieur. Van de standaard bruin en zwarte varianten, tot meer oranje en zelfs groen. Bekijk het hele assortiment lederen hoeksalons hier.
 

Extra functies voor nog meer zitcomfort

Bij een aantal van onze moderne banken zijn voorzien van extra relaxfuncties. Zo kan bijvoorbeeld de hoofdsteun van de bank naar behoefte afzonderlijk of tegelijkertijd omhoog of omlaag worden gezet. Zo vindt iedereen zijn favoriete zitcomfort. Ook kan de rugleuning extra ingewerkte zones hebben voor optimale steun bij het zitten. Ideaal dus als je echt wilt ontspannen in je bank met relaxfunctie.
 

Groot aanbod merken

Ben je liefhebber van een bepaald merk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Morres kies je uit bijvoorbeeld Montèl, Stressless, Xooon of Henders en Hazel. Wij hebben meer dan 100 sterke merken om uit te kiezen! Van klassieke hoeksalons en moderne hoekbankstellen tot landelijke plof hoeksalons en hippe eyecatchers.
 

Wanneer komt u proefzitten?

Het aanschaffen van een bankstel is een grote uitdaging en niet iets dat u in een dag doet. U wilt 100% zeker weten dat u het juiste bankstel kiest. Daarom adviseren wij altijd om te komen proefzitten. Zitcomfort is namelijk erg belangrijk. Dat niet alleen, ook het voelen van de stof en het zien van de kleur is prettig. Kom daarom langs in onze grote showroom waar wij diverse moderne salons opgesteld hebben staan.
 

Navigeer naar