Henders & Hazel

Merken Wonen

Tal van aanbiedingen

Ontdek ze in de folder of kom naar de winkel

Vraag naar de voorwaarden.

Henders & Hazel

Henders & Hazel, jouw smaak, jouw stijl, jouw thuis. Heerlijk ontspannen in een interieur waar je je thuis voelt.
Met meubels die passen bij jouw smaak en jouw manier van leven. Tijdloos of juist trendy, stoer of romantisch, natuurlijk of kleurrijk. Henders & Hazel laat je wonen zoals jij wilt. De collectie is eigentijds en gevarieerd. Ieder jaar introduceert dit merk nieuwe woonprogramma’s met unieke meubels in diverse woonstijlen. 

Henders & Hazel

Henders & Hazel, jouw smaak, jouw stijl, jouw thuis. Heerlijk ontspannen in een interieur waar je je thuis voelt.
Met meubels die passen bij jouw smaak en jouw manier van leven. Tijdloos of juist trendy, stoer of romantisch, natuurlijk of kleurrijk. Henders & Hazel laat je wonen zoals jij wilt. De collectie is eigentijds en gevarieerd. Ieder jaar introduceert dit merk nieuwe woonprogramma’s met unieke meubels in diverse woonstijlen. 

De perfecte meubels van Henders & Hazel voor jouw smaak

Een thuisgevoel creëren, dat is waar het bij Henders & Hazel om gaat en dat wordt meer dan duidelijk als je de mogelijkheden ontdekt. De collectie van dit merk is eigentijds en gevarieerd en daarom precies de goede basis voor een interieur waar je je thuis voelt. Daarbij ontbreekt het bij dit topmerk ook niet aan de nodige variatie. Ben je op zoek naar een tafel voor een romantische of minimalistische living? Of wil je meubels die passen bij een eerder robuuste en industriële eetruimte? De enorme verscheidenheid aan kleuren, designs, formaten en soorten meubilair garanderen dat jouw interieur een niveau hoger getild wordt. Ontdek onze collectie van Henders & Hazel en je vindt ongetwijfeld het meubilair voor al jouw woonwensen!
 

Gezellig tafelen? Kies voor Henders & Hazel meubelen

De eetruimte of keuken vormt een belangrijk deel van je woning, wat jouw eigen stijlvoorkeur ook mag zijn. Henders & Hazel meubelen bieden de uitkomst, of je nu een robuuste, sobere Livada eettafel verkiest met metalen onderstel of juist een rustieke atmosfeer wilt creëren door middel van een Ovaal Avalox tafel met gekruiste poten. De Ridgefield is dan weer een goede tussenoplossing en past dankzij de combinatie van een stevig onderstel en een natuurlijk ogend, houten tafelblad perfect in verschillende woonstijlen. Vanzelfsprekend vind je bij Henders & Hazel meubelen heel wat variatie op het vlak van afmetingen en vorm. Ronde of eivormige tafels geven je keuken of eetruimte een natuurlijke, ongedwongen look en feel. Met een vierkant model, dat de meeste industriële tafels hebben, zorg je dan weer voor een iets strakkere look.

In de eetkamer mogen natuurlijk ook de juiste stoelen niet ontbreken en bij Henders & Hazel bestaan er in elk geval talloze oplossingen voor jouw interieur. Denk je dat een set Manou stoelen met roze velvet bekleding aansluit bij jouw romantische inrichting? Of is een eerder onopvallende Julien stoel met elegante poten, een sober frame en groene lederen bekleding de beste oplossing? Binnen onze collectie van Henders & Hazel vind je altijd iets van je gading. 
 

Een stijlvolle salon met de juiste meubels van Henders & Hazel

De woonkamer vormt zowat het centrale gedeelte van elke woning waar alles draait om gezelligheid en samenkomen. Bij Henders & Hazel vind je de meubels die passen bij jouw smaak. Zo zorgt een Metalen tv-meubel, dat uitpakt met een houten frame in twee kleuren, antraciet en natuurlijke houtkleur, voor een gezellige sfeer. Het voordeel van dit model is dat je tegelijkertijd meer dan voldoende plaats hebt om spullen als magazines en dvd's op te bergen, dankzij de ruime kasten.

Zoek je meubels die passen bij een salon dat ietwat romantisch en klassiek is afgewerkt? Kies dan voor een Marseille zitsalon voor vier personen. De licht naar buiten afbuigende armleuningen, het gebruik van een sober maar luxueus ontwerp en het chique beige staan garant voor een salon die klasse uitstraalt. De Dorval tafel van Henders & Hazel bevindt zich dan weer aan het andere eind van het spectrum en past vooral in een landelijke setting. Dit is te danken aan het effen tafelblad, de puntvormige poten en het onopvallende ontwerp.

Beschikt je salon of eetruimte over een bar? Dan vind je binnen de collectie van Henders & Hazel ook meer dan voldoende oplossingen. Werk een industrieel ingericht hoekje in de living af met een robuuste Metalo bartafel of kies voor een landelijke Farmland Buffetkast voor het opbergen van je mooiste servies.
 

Dressoirs en andere kasten bij Henders & Hazel

Geen enkel interieur is compleet zonder de juiste dressoirs en buffetkasten. De collectie van Henders & Hazel is eigentijds en gevarieerd en omvat kasten die passen bij een interieur waar je je thuis voelt. Daarbij biedt dit vooraanstaande merk kasten die prachtig aansluiten op andere meubelstukken in eenzelfde stijl, zoals dat bij het tv-meubel en de dressoir van de collectie Quebec het geval is. De balans tussen stoer en landelijk, wat te danken is aan het gebruik van donker hout en een breed frame met dikke, stalen poten, sluit perfect aan op het gelijkaardige karakter van de bijhorende tv-kast. Een Livada dressoir oogt net iets lichter en sierlijker, vooral door de zachtere kleuren en het minder opvallende onderstel, dat niettemin nog altijd zorgt voor een stevige basis. Een Farmland dressoir past dan weer perfect bij een rustiek ingerichte woonkamer of slaapkamer.

De zoektocht naar een goede buffetkast of vitrinekast voor jouw woonkamer eindigt ten slotte ook gauw als je de collectie van Henders & Hazel ontdekt. De modellen City en Avalon ogen allebei rustiek, maar de eerste optie past nog net iets beter bij een landelijke woonstijl door het verfijnde frame uit metaal en de lichtere kleur. Dat is een opvallend contrast met de Ridgefield kast van dit merk, die een goede aanvulling is op een door en door industrieel interieur dankzij de zwarte kleur. Wat jouw voorkeur dus ook mag zijn: Henders & Hazel stelt je niet teleur.
 

Henders & Hazel online kopen bij Morres Wonen in Zeeland

Klaar om al het moois dat Henders & Hazel te bieden heeft zelf te ontdekken in een enorme woonwinkel in Zeeland? Dan kunnen we je bij Morres Wonen zeker in de watten leggen. Als je de meubels die passen bij jouw interieur niet vindt in de webshop, neem dan zeker een kijkje in onze showroom en vergaap je aan de talloze mogelijkheden, voor elk budget en woonstijl. Ontdek wat dit tijdloze merk te bieden heeft en kom gerust eens langs bij Morres Wonen!
 

Navigeer naar