Zetels

Urban Cool

 

 

Alle producten

 1. Relax

   

  and take a nap ;-)

   

 2. Dag heerlijke zetel

  ik zie je wel zitten

   

Alle producten

Moderne design zetel kopen

Een design zetel maakt je moderne interieur vaak echt af. Het is de kers op de taart die de zithoek compleet maakt en net dat extra gevoel van luxe en comfort geeft. Uw moderne zetel moet aan vele eisen voldoen, dat snappen wij als geen ander.
Daarom koopt u een moderne design zetel bij Morres. In ons uitgebreide assortiment vindt u een grote collectie zetels die perfect geschikt zijn voor een design en modern interieur. Combineer dit met de best mogelijke service en we weten zeker dat u uw droom zetel zult vinden.
 

Design zetel voor een moderne woonstijl

Iedereen heeft zijn eigen interieur smaak. De ene wilt een zetel van leer die klassiek en tijdloos uitstraalt, terwijl de ander juist een stoffen, maar toch luxe zetel zoekt. Voor iedere woonstijl is er een design zetel te vinden in ons assortiment. Liever de stoel in het echt zien en proefzitten? Kom dan langs in onze showroom!
 

Een goed zitcomfort

Een moderne salon moet uiteraard wel comfortabel zitten en plek hebben voor genoeg mensen. Wat comfortabel zit, verschilt per persoon. Binnen onze moderne collectie vindt u salons met diverse zit diepte, breedte en hoogte. Ook zijn er vele materialen beschikbaar. Zo is het dus mogelijk om echt het perfecte bankstel te vinden dat voldoet aan uw zitcomfort wensen.
 

De juiste afmetingen kiezen

Het formaat van de stoel is ook belangrijk. In een grote woonkamer is al snel plek voor twee zetels naast elkaar. Zo ontstaat er echt een ontspan hoek. In een kleine ruimte past juist een mooie een losse zetel met bijvoorbeeld een voetensteun of poef.
 

Groot aanbod merken

Ben je liefhebber van een bepaald merk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Morres kies je uit bijvoorbeeld Montèl, Stressless, Xooon of Henders en Hazel. Wij hebben meer dan 100 sterke merken om uit te kiezen!
 

Wanneer komt u proefzitten?

Het aanschaffen van een zetel is een grote uitdaging door de enorme keuze in mogelijkheden, designers en merken. U wilt 100% zeker weten dat u de juiste stoel koopt en daarom adviseren wij altijd om te komen proefzitten. Zo kunt u de verschillende materialen eens voelen en testen. Ook de kleur valt dan beter te zien. Kom daarom langs in onze grote showroom waar wij diverse moderne zetels opgesteld hebben staan.
 

Navigeer naar