3-zitssalon

Banken

Alle producten

Alle producten

Een 3 zit salon: de basis voor een ruime, gezellige woonkamer

Gezelligheid staat centraal bij de inrichting van je woonkamer en er is geen meubelstuk dat daar beter aan bijdraagt dan een 3 zit salon. De ultieme combinatie van comfort, stijl en ruimte maakt een zetel 3 zit een onmisbaar meubelstuk voor elke living. Bekijk de mogelijkheden in het assortiment van Morres Wonen bij de zoektocht naar een salon 3 zit.

Een 3 zit zetel, ruim en stijlvol

Hoewel hoekzetels zeker een meerwaarde bieden voor je woonkamer, is ook een divan of langwerpige bank een goed idee als je de leefruimte gezelliger wilt maken. Bij Morres Wonen zijn er alvast genoeg mogelijkheden. Het grote voordeel van een zitbank met drie zitplaatsen? Er is ruimte genoeg voor meerdere personen, waardoor je zonder zorgen gasten of familie ontvangt. In de huiscollectie van Morres Wonen vind je extra brede, lederen zitbanken met ruime armleuning en klassiek design, maar je vindt ook een modern 3 zit salon in het lichtgrijs met strakke afwerking terug. Een 3 zit zetel is in veel gevallen bijna twee meter breed, waardoor je ook niet al te dicht bij elkaar zit tijdens een gezellige avond thuis. Nog beter is als je je salon 3 zit combineert met een tweezit in je living. Zo heb je nog meer ruimte en creëer je een gezellig hoekje.

Stof of leer? Bij een 3 zit salon kan alles

Zoek je een 3 zit salon die perfect bij een industriële of klassieke stijl past? Dan is een model uit leer perfect. Binnen het aanbod zijn er meer dan genoeg mogelijkheden, waaronder donkerbruine zitbanken met naden op de rugleuning voor een klassevolle uitstraling. Een zetel 3 zit met bekleding uit stof, korte metalen pootjes en extra hoge rugleuning is dan weer perfect als je ook in een strakke, moderne inrichting op je gemak wilt zijn. Leer oogt exclusief en is iets gemakkelijker te onderhouden, maar stof geeft dan weer een warme uitstraling aan je woonkamer. Baseer je voor je keuze op de inrichting van je woning, maar ook je huishouden en je persoonlijke voorkeur. Heb je kinderen? Dan is een bank uit leder misschien toch de beste oplossing.

De beste 3 zit zetels met unieke functies en een strak design

Ook als je je woonkamer het liefste modern wil inrichten, heeft Morres Wonen heel wat in petto. Tot het aanbod zetels voor drie personen behoort onder andere een antracietgrijze salon 3 zit met aan één kant een uitklapbare hoofdsteun, zodat je nog comfortabeler zit. Andere opties, eveneens in een donkere kleur, hebben dan weer extra brede armleuningen. Zo ontspan je al vanaf de eerste seconde helemaal in je nieuwe zetel 3 zit. Ook op het vlak van ontwerp voldoen deze banken aan de verwachtingen. Kies voor een zwarte zetel uit stof met strak, metalen frame om je woonkamer een exclusieve look te geven. Toch op zoek naar een zitbank met een warme uitstraling voor je moderne living? Een 3 zit salon met extra zachte kussens in taupe, stevige metalen poten en een zacht zitvlak dat je doet wegdromen, is daar de perfecte oplossing voor.

Zoek je favoriete 3 zit salon bij Morres Wonen

Een zetel 3 zit tovert je woonkamer om tot een klein paradijs, waar je met je gezin of partner probleemloos ontspant. Op zoek naar een passende 3 zitsbank of andere meubels voor je living? Ontdek de mogelijkheden bij Morres Wonen!

Navigeer naar