De 5 verrassende verschillen

De dag van keuze en aankoop van meubelen moet voor jou natuurlijk een feestje zijn! Misschien heb je wel gespaard voor een nieuw meubel, dan wil je ook zeker zijn van je aankoop.
Ontdek hier de 5 verrassende verschillen van Morres en laat je twijfels achterwege. 

Laagste prijsgarantie

Heb je bij ons een aankoop gedaan die je vervolgens elders goedkoper aantreft?* Dan betalen wij het verschil terug, passen onze prijs aan én krijg je bovendien een cadeaubon van 100 € van ons. Zo bieden wij altijd de laagste prijsgarantie aan.

*Uitgezonderd zijn aankopen die bij andere leveranciers of woonwinkels worden gecommuniceerd als een actie/ aanbieding.

Kijk voor de voorwaarden naar onderstaande link 

garantie-reparatie/laagste-prijs-garantie/

 

30 dagen zitgarantie

Een zitmeubel moet aan vele eisen voldoen. Dat kan het lastig maken om de knoop door te hakken. Bij Morres kan je onder bepaalde voorwaarden je nieuwe zitmeubel 30 dagen uitproberen. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan bieden wij je een herkeuze aan!
Bij aankoop van het nieuwe zitmeubel zal onze adviseur je vragen of je een ‘zitverzekering’ wenst (50€ voor een bank, 25€ voor een fauteuil en 25€ voor een set eetkamerstoelen). In het geval de aankoop toch niet lijkt te voldoen aan de verwachtingen die je ervan had op basis van kleur, maat of zitcomfort, dan gaan wij met je in overleg en bieden we je een herkeuze aan. De minimale testperiode is twee weken. 

 

90 dagen slaapgarantie

Bij Morres hebben we een groot aanbod matrassen. Heb je een keuze gemaakt, maar blijkt na aankoop dat het matras toch niet perfect is voor jou? Geen probleem met onze slaapgarantie; wij zorgen dan voor een nieuwe matraskern met de gewenste hardheid.  Heb je dus twijfels bij aankoop van het matras, neem dan een ligverzekering. Voor 25€ per ligzijde, kan je 90 dagen je matras testen. We bieden een herkeuze aan na minimaal 30 testdagen.

Gediplomeerde woon- en slaapexperts

Wij verkopen niet gewoon spullen maar woonplezier! Wij adviseren je bij de keuze van het juiste meubel voor jouw interieur. Ook kunnen we een uitgebreid advies uitwerken middels een 3D-tekening.  Zo kun je meteen zien hoe je nieuwe interieur eruit komt te zien in je woonruimte en ben je zeker dat alles in de ruimte past en dat de meubels ook mooi bij mekaar passen.

Met betrekking tot slaapcomfort is het heel belangrijk om de juiste keuze te maken. Je ligt namelijk 1/3de van je leven in bed. Onze slaapadviseurs zijn opgeleid om aan de hand van jouw wensen en eventuele lichaamsklachten het best passende slaapcomfort te kiezen. Kom langs in ons slaap-test-center en laat je adviseren door onze slaapexperts!

 

 

Service met een glimlach

Het aankopen van woon- en slaapmeubelen is vaak een grote uitgave. De meeste mensen sparen hiervoor. De dag van keuze en aankoop moet voor jou natuurlijk ook een 'feestje' zijn! Daarom hechten wij veel waarde aan jou op een zeer gastvrije manier te ontvangen en te woord te staan. Heb je hiervoor ideeën ter verbetering die wij vervolgens invoeren in ons hospitality beleid? Dan ontvang je van ons een cadeaucheque ter waarde van € 500 te besteden in onze woonwinkel. We streven er namelijk naar elke dag weer onze service te verbeteren, met een glimlach.

 

Bezoek de warmste woonwinkel

Kom eens een dagje Morressen

Grootste woonwinkel van Nederland | Méér dan 250 merken | 5 jaar garantie

Bezoek de warmste woonwinkel

Kom eens een dagje Morressen

Grootste woonwinkel van Nederland | Méér dan 250 merken | 5 jaar garantie

Navigeer naar