Barkruk

Wonen

Alle producten

Alle producten

Barkrukken voor het beste zitcomfort

Heb je dringend nieuw zitmeubilair nodig voor in je keuken of home bar? Dan vind je bij Morres Wonen alles wat je nodig hebt. Het aanbod barkrukken en barstoelen is uitgebreid en biedt voor elke woonstijl wat wils. Hoewel je bij barkrukken kopen natuurlijk let op de prijs, is het vooral belangrijk dat je een oplossing vindt die qua design bij je inrichting past. Als je nieuwe barkrukken daarbij ook naadloos aansluiten op het ontwerp en de hoogte van je bartafel of het eiland in de keuken, ben je helemaal geslaagd. Bij Morres Wonen zit je goed voor zowel het design als het praktische aspect!

Comfortabel zitten op een barkruk met rugleuning

De zoektocht naar een barkruk die het best mogelijke comfort biedt, stopt hier. Binnen het online aanbod van Morres Wonen vind je talloze design barkrukken met klassiek ontwerp, maar ook modellen met rugleuning. Denk maar aan een donkergrijs model met afgeronde leuning of een eenvoudige barkruk waarbij de rugleuning overgaat in handige armleuningen aan weerskanten. Het voordeel van barkrukken met rugleuning spreekt voor zich: je zit ook gedurende langere tijd comfortabel. Daarbij draagt dit type stoel ook bij aan de gezelligheid en look van je keuken of woonkamer.

Eenvoudige of luxe barkrukken? Bij Morres Wonen vind je het allemaal

Barkrukken zijn verkrijgbaar in talloze vormen, maten en soorten. Het voordeel? Bij Morres Wonen bestaan er oplossingen voor zowel een gezellige, huiselijke inrichting als voor een eerder chique en luxueuze setting. Luxe barkrukken hebben een elegant onderstel dat niet te veel aandacht opeist en zijn afgewerkt met een zitvlak van leer of een velours bekleding. Tot het aanbod behoren lederen barkrukken die vooral passen in een industrieel interieur, maar er zijn ook iets minder robuuste opties. Ga voor een extra zachte barkruk met rond zitvlak en lichtroze bekleding om een vintage of romantische stijl te benadrukken. Of je de voorkeur geeft aan een lederen barkruk met stoer design of toch maar liever de sierlijke kant opgaat, bij Morres Wonen kan het allemaal.

Traditionele barkrukken voor de juiste atmosfeer

Moderne barkrukken zijn interessant als je je interieur niet te ouderwets wilt maken, maar ook klassieke modellen geven je woonkamer, home bar of keuken een unieke uitstraling. De meeste traditionele modellen hebben een iets grotere hoogte en beschikken niet over een rugleuning, maar passen juist daardoor goed in een exclusieve, chique inrichting.

Wat dacht je van een zwart barkrukje met licht uit elkaar lopende poten in metaal of een gelijkaardig model met donkerbruin, lederen zitvlak? Er zijn ook oplossingen te vinden die het midden houden tussen klassiek en landelijk of modern, dankzij de combinatie van een eenvoudig, zwart metalen onderstel en een bruin zitvlak dat mooi overgaat in een comfortabele rugleuning. Ook een barkruk is een belangrijk element in je interieur en draagt op zijn eigen manier bij aan de atmosfeer, dus maak zeker de juiste keuze op het vlak van stijl en kleur.

Met de barkrukken van Morres Wonen maak je van je keuken een echte bar

Een barkruk kopen bij Morres Wonen betekent dat je toegang krijgt tot een uitgebreid gamma aan mogelijkheden. Van industrieel met een donkere, warme uitstraling tot verfrissend modern of gezellig landelijk: de keuze is eindeloos. Ook voor advies bij de zoektocht naar je nieuwe barkrukken ben je bij ons aan het goede adres. Neem gerust contact op voor meer info en ontdek de mogelijkheden!

Navigeer naar