Barstoel

Wonen

Alle producten

Alle producten

Een barstoel: onmisbaar voor gemak en gezelligheid in de keuken

De juiste barstoelen zijn ongetwijfeld een meerwaarde voor je keuken, en niet alleen op het vlak van comfort. Naast barkrukken vormen dit type stoelen een onmisbaar onderdeel van elke gezellige woonkamer, een keuken met eiland of zelfs een home bar. Morres Wonen verwent je in elk geval met een breed aanbod aan bar stoelen, zodat je nog meer geniet van gezellige momenten met de familie of gasten.

Hoge bar stoelen voor een momentje luxe en rust

Wil je je bar thuis, je moderne keuken of de woonkamer een extra luxueuze uitstraling geven, zonder dat je daarvoor aan comfort hoeft in te leveren? Dan zijn hoge barstoelen perfect. In het aanbod vind je heel wat opties, waaronder modellen met extra hoge rugleuning, zodat je zelfs gedurende lange tijd op je gemak zit. Een hoge barstoel biedt niet alleen extra comfort dankzij de hoge rugleuning, maar oogt ook een stuk chiquer dan een traditioneel, laag model. Zeker als je gaat voor een barstoel met velours bekleding in het roze of turquoise om een moderne, maar levendige inrichting af te werken. Kortom, een barstoel kopen met een hoog ontwerp biedt niets dan voordelen voor je interieur.

Van strak tot robuust, bij Morres Wonen vind je alles

Je koopt je nieuwe barstoel natuurlijk ook op basis van je woonstijl en bij Morres Wonen bestaan er voor elke situatie oplossingen. Moderne barstoelen met een elegant, metalen onderstel en lichtgrijze bekleding in stof zijn perfect als je eenvoud nastreeft. Er zijn daarbij natuurlijk extra moderne barstoelen met zwarte bekleding in kunstleer en een organisch gevormd zitvlak en rugleuning, waardoor je altijd comfortabel zit. Ben je juist op zoek naar industriële barstoelen? Ga dan voor een robuust model met brede metalen poten in het zwart en een donkerbruin zitvlak met middelhoge rugleuning en armsteunen. Dergelijke barstoelen hebben meestal een kleinere hoogte, maar passen juist daardoor beter in een intieme, industriële setting met warme kleuren en sfeervolle verlichting. Laat je inspireren door de mogelijkheden van Morres Wonen en je geniet binnenkort van de mooiste barstoelen voor jouw stijl.

Je bar exclusief inrichten? Met lederen barstoelen kan het

Lederen barstoelen zijn goed als je de industriële kant op gaat, maar ook als afwerking van een klassieke of zelfs exclusieve look. Er bestaat gelukkig heel wat variatie qua design. Zo kan je een barstoel kopen met zwarte lederen bekleding die door zijn minder robuuste ontwerp en glooiende zitvlak toch eerder modern oogt. Een klassiek model met een rugleuning uit leer die als het ware boven het zitvlak lijkt te zweven, creëert de ideale balans tussen robuust en sierlijk. Daarbij vind je bij Morres Wonen nog heel wat andere opties voor een exclusieve, traditionele inrichting van je bar, woonkamer of keuken. Opteer voor
een donkergrijze, met leer beklede barstoel, verstelbare hoogte en de optie om er armleuningen aan toe te voegen voor nog meer zitcomfort. Wat je dus ook van je nieuwe barstoelen verwacht, Morres Wonen laat geen enkele wens onvervuld.

Je nieuwe barstoelen kopen bij Morres Wonen

Wil je een nieuwe barstoel kopen? Ontdek de mogelijkheden bij Morres Wonen en je vindt snel het perfecte zitmeubilair voor je bar of keuken. Tot ons aanbod behoren natuurlijk ook andere zitmeubels, zoals eetkamerstoelen voor een complete keuken of eetruimte. Advies nodig? Neem gerust contact op en we helpen je bij de zoektocht naar de perfecte barstoel.

Navigeer naar