Bartafels

Wonen

Alle producten

Alle producten

Bartafels van Morres Wonen

Nog beter dan op café gaan? Genieten van je favoriete drankje in je eigen bar, gewoon thuis. Gelukkig vind je bij Morres Wonen alles wat je nodig hebt om dat te doen, waaronder de mooiste bartafels. Benieuwd welk model het beste bij jouw home bar past? We helpen je graag bij de zoektocht naar de mooiste bartafels.

Houten bartafels voor een landelijke of rustieke look

Naast eetkamertafels vind je bij Morres Wonen ook heel wat hoge tafels of statafels om je thuisbar mooi mee af te werken. Een bartafel biedt de ideale balans tussen comfort en uitstraling, waardoor je niet alleen met je gezin nog even wat drinkt na het eten, maar ook je gasten een mooie ervaring kan bieden tijdens een feestje thuis. Kies bijvoorbeeld voor een houten bartafel met robuust, metalen onderstel om je industriële of rustieke inrichting wat gezelliger te maken. Werk het geheel af met passende barkrukken en de sfeer is compleet.

Talloz merken bij Morres Wonen bieden leuke tafels met onderstel in kruispatroon, ronde tafels met dunne poten of klassiek ogende bartafels waarvan de poten onderaan samenkomen in een platform. Houten bartafels passen goed in een landelijk of klassiek interieur, maar je vindt ook heel wat opties voor andere woonstijlen.

Bepaalde modellen zijn verkrijgbaar in een andere kleur, waaronder wit of antraciet grijs, zodat ze niet afsteken tegen een iets modernere inrichting. Kortom, zelfs in een strak interieur is de gezelligheid niet ver te zoeken als je kiest voor een bartafel van Morres Wonen.

Een ronde of vierkante bartafel: bij Morres Wonen kan alles

Bij de zoektocht naar een nieuwe bartafel let je op de uitstraling van het meubelstuk, maar natuurlijk ook op het comfort en de beschikbare ruimte in je bar. Een ronde bartafel biedt als voordeel dat je er perfect een landelijke, maar ook een moderne ruimte mee afwerkt. Daarbij bespaar je met dit model behoorlijk wat ruimte, wat niet onbelangrijk is bij een kleinere bar. Wie zegt dat je enkel in een grote villa een bar of gezellige keuken kunt inrichten? Goede voorbeelden van dergelijke tafels vind je bij de verschillende merken en natuurlijk ook in de huiscollectie van Morres Wonen. Ook een bartafel vierkant biedt enkele interessante voordelen:

  • Vierkante tafels ogen strak en sober

  • Deze modellen zijn perfect voor een moderne of industriële inrichting

  • Er zijn vierkante bartafels met klassiek onderstel, maar ook met kruisvormige poten of een platform

Bij Morres Wonen vind je heel wat leuke modellen met houten tafelblad en stevig, metalen frame.
Zo oogt je nieuwe tafel niet alleen erg chic, maar is hij ook nog eens duurzaam. Win-win!

Een bartafel kopen? Bij Morres Wonen vind je wat je zoekt

Wat je ook verwacht van een bartafel en hoeveel ruimte je ook beschikbaar hebt in je bar of keuken thuis, bij Morres Wonen bestaat er voor elke situatie een oplossing. Of je nu een vierkante houten bartafel wilt kopen om je moderne keuken of eetruimte wat gezelliger te maken of toch maar liever een strak, rond tafeltje kiest dat je gemakkelijk eender waar plaatst, het aanbod is uitgebreid. Ontdek de vele mogelijkheden in de webshop van Morres Wonen en geniet van de luxe van een eigen bar thuis!

Navigeer naar