Inspiratie

Ken je dat gevoel; je huis is toe aan iets nieuws, een flinke opfrisser of een kleine make-over. Maar hoe? Hier vind je nieuwe look & feel, verrassende rubrieken, veel inspiratie, klein & groot woongeluk en meer.

 

 

Morres Veel Woonplezier

Morres Meubel is één van de bekendste meubelwinkels en de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland en België. In onze grote woonwinkel vind je naast een indrukwekkende collectie meubelen en slaapmeubelen ook woon en slaap tips en evenementen. Ook op morres.com vind je volop nieuws en inspiratie in de vorm van blogs, een lookbook en filmpjes op morres tv. Morres meubels is het adres om een lederen of stoffen bank, hoekbank, fauteuil of relaxfauteuil te kopen. Ontdek de ruime keuze aan meubels in de winkel. De Morres openingstijden zijn dagelijks van 10 tot 18 uur. Wil je nog ruimere Morres openingsuren? Winkel dan op morres.nl

De rit naar Morres Meubelen Hulst is meer dan de moeite waard, want onze winkel telt maar liefst 40.000 m2, heeft ruim 250 merken in huis zoals Natuzzi, Stressless, Dôme Deco en Henders en Hazel, een eigen Brasserie M en er is alle dagen de mogelijkheid tot een gratis interieur- en kleuradvies. Kom eens een dagje Morressen, deze slogan stamt al uit de jaren zeventig en vertelt je in één zin dat het meer dan de moeite waard is om naar Morres in Hulst te komen. In onze grote winkel vind je Wonen in alle denkbare stijlen, slaapkamers, tapijten, lampen, schilderijen, kasten, bedden, stoelen, tafels, tv meubelen, kleinmeubelen, tienerkamers, hanglampen en sierkussens.

Navigeer naar