Kerstboom eruit...

Blog

Geplaatst op 07 januari 2019.

Kerstboom eruit...

Dat de kerstboom veel sfeer geeft, is duidelijk. Hoe jammer is het dan dat deze sfeermaker het huis weer verlaat? Kies daarom voor een ander accessoire die voor net zo veel sfeer zorgt, zodat je de kerstboom zeker niet gaat missen. Een aantal tips. 

 

Groene planten

Toch gehecht aan de natuur in huis? Zet dan een groene plant uit die de ruimte van de kerstboom mooi opvult. Planten met grote bladeren zijn de trend van dit moment, ze geven de woonkamer een natuurlijke uitstraling. Voor veel mensen zijn kunstplanten handig, omdat ze er geen onderhoud aan hebben. Daarnaast zijn ze tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.  

 

Doorzichtig glas 

De trend van dit moment is gekleurd, doorzichtig glas. Je ziet dit niet alleen terug in vazen, maar ook in lampen. Het doorschijnende element zorgt voor een extra schittering, waardoor je met deze decoratie nog meer sfeer creëert. Wat vind je van een lamp of vaas in het mosterdgeel? 

 

Marmerlook


Bijzettafeltjes zijn er in verschillende soorten en maten. Dit roze kleurige exemplaar met marmeren look kun je ook tegen de wand plaatsen met verse bloemen om de ruimte van de kerstboom op te vullen. 

Lijnenspel 

Schilderijen met abstract getekende of geschilderde lijnen geven jouw interieur een extra dimensie. Ze fleuren een wand op en ze zorgen voor een persoonlijke touch. Wil je ze niet ophangen zoals je gebruikelijk doet? Plaats dan meerdere schilderijen naast elkaar op een houten fotoplank. Succes verzekerd.  

 

Highlights


Heb jij al kandelaars met lange, dunne kaarsen in jouw interieur? Zag je voorheen vooral waxinelichthouders, nu kies je voor kandelaars als accessoire. Als je ze bij meerdere andere accessoires decoreert, maak je handig gebruik van de hoogteverschillen tussen de verschillende items op het dressoir of de bijzettafel. 

Op hoge poten 

Iedereen weet hoe belangrijk lichtpunten in een ruimte zijn: ze verhogen de sfeer. Daarnaast kan een opvallende lamp een bepaalde stijl accentueren. Staande lampen op hoge poten zijn daarnaast een echte eyecatcher in een interieur.

Benieuwd naar alle accessoires om jouw woonkamer meer sfeer te geven nu de kerstboom weggaat? Bekijk dan de website of contacteer de interieuradviseurs van Morres in Hulst. 

Navigeer naar