• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Grootste woonwinkel van Nederland

Modern Classy

Ontdek je stijl

“Statig, elegant, het klassieke van nu, mix van modern en antiek, warm, stijlvol, vorst in eigen huis, sierlijk, symmetrie”

 

Elegant & Stijlvol

Je houdt van… warme tinten als roest, oudroze, karamel, gebroken wit, en een paar donkere accenten hier en daar.

Ook accessoires en materialen met een luxueuze uitstraling horen in je strakke, elegante huis: marmer, fluwelen stoffen, gouden accessoires, spiegels en glanzende materialen.

Trends en modehypes zijn alleen aan jou besteed wanneer je ze kunt combineren met de rijke, statige en ietwat glamoureuze elementen van vroeger.

Want rond die antieke tafel kunnen ook perfect een aantal strak ontworpen stoelen staan en die vergulde fotolijsten staan net zo mooi op een Scandinavisch wandrek.

Je droomhuis… is een chique pastoriewoning met zicht op het platteland, maar evengoed een ruim, rijkelijk gedecoreerd appartement in de stad. Jouw mix van stijlen valt simpelweg voor heel wat type woningen.

EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT MODERN CLASSY

Gratis, kleur-, interieur- en stijladvies

Je weet hoe je droomhuis eruit ziet, maar hoe pik je er de juiste meubels en accessoires uit?
Ons team luistert naar je dromen en bekijkt met een creatieve blik wat de beste opties zijn voor jouw interieur. We gidsen je en begeleiden je met interieur-, kleur- én stijladvies. Kom eens langs!

Navigeer naar