Rust in je woonkamer met natuurlijke kleuren

Shop the look

Een sfeervolle woonkamer waarin je je thuis voelt, wie wil dat nou niet? Het is zeker niet te veel gevraagd. Wij laten je zien hoe je het thuis voor elkaar krijgt!

 

Een natuurlijk sfeertje

Aardse kleuren en materialen zorgen net als organische vormen direct voor meer sfeer in huis. Combineer verschillende soorten hout met elkaar voor een speelse en warme toevoeging aan de woonkamer. Organische vormen zijn op dit moment helemaal in. Ze brengen een natuurgevoel in huis en geven een nonchalante touch aan je interieur. Wil je het nog wat speelser? Ga dan voor omgekeerde naden in de banken en fauteuils. Bijzonder en charmant!

 

 

Koele basis en warme accenten

Koele kleuren hebben een kalmerende werking. Warme kleuren daarentegen voegen een gezellige sfeer toe aan de ruimte. De afwisseling van warme en koude kleuren in je interieur is belangrijk. Gebruik niet alleen warme óf koele kleuren. Meng ze juist met elkaar. Een koele basis met warme accenten maakt een mooi geheel. Greige is een kleur die grijs met beige combineert. Dit is een hele goede kleur voor op de muren of in een tapijt, bijvoorbeeld.

 

Ga jij aan de slag met de tips? Dan geniet jij binnen de kortste keren van een interieur waar iedereen van droomt! 

 

Bezoek de warmste woonwinkel

Kom eens een dagje Morressen

Grootste woonwinkel van Nederland | Méér dan 250 merken | 5 jaar garantie

Bezoek de warmste woonwinkel

Kom eens een dagje Morressen

Grootste woonwinkel van Nederland | Méér dan 250 merken | 5 jaar garantie

Navigeer naar