Mline

Merken Slapen

10% korting

op de hele collectie van M-line*

Actie enkel geldig in de winkel. Vraag naar de voorwaarden.

Mline

Met een investering in een hoogwaardig Mline product ben je verzekerd van jarenlang slaapplezier en uitgerust en fit wakker worden. De kwaliteit van Mline producten leidt tot een gezonde levensstijl, draagt bij aan sneller herstel van het lichaam en geest en zorgt voor betere leer-, werk- en sportprestaties.

 

Mline

Met een investering in een hoogwaardig Mline product ben je verzekerd van jarenlang slaapplezier en uitgerust en fit wakker worden. De kwaliteit van Mline producten leidt tot een gezonde levensstijl, draagt bij aan sneller herstel van het lichaam en geest en zorgt voor betere leer-, werk- en sportprestaties.

 

Alle producten

  1. Mline

    Beter presteren?
    Ga slapen!

     

Alle producten

M Line is een ware trendsetter als het gaat om matrassen, bedden en boxsprings en dat is niet alleen te danken aan de prachtige design van hun producten. Naast een uitstekende duurzaamheid en kwaliteit, waardoor je elke morgen als een pasgeboren baby wakker wordt, maakt ook de variatie binnen het assortiment aan M Line matrassen en M Line bedden dit merk de moeite waard.

Wil je voortaan beter slapen? Zoek je een nieuwe matras, boxspring of bed dat qua comfort en stijl aan je stoutste dromen voldoet? Ontdek dan het aanbod M Line matrassen en bedden bij Morres Wonen.

De belangrijkste troeven van M Line matrassen, bedden en boxsprings

Wat maakt je nieuwe matras of bed van M Line precies zo interessant? Hier lees je meer:

1. De beste M Line bedden voor elk type slaper

Of je nu een elektrische boxspring zoekt die je helemaal automatisch kunt aanpassen qua positie en hoogte of juist een traditionele slaper bent en een gewoon bed wilt, alles kan bij M Line. Een elektrisch verstelbare boxspring biedt heel wat voordeel op het vlak van comfort, zeker als je moeilijker in of uit je bed kunt. Maar vlak of elektrisch, kwaliteit krijg je sowieso bij dit topmerk.

2. Matrassen van M Line ondersteunen als geen ander

Daarbij dragen alle M Line matrassen die je bij Morres Wonen vindt bij aan een goede nachtrust, wat vooral te danken is aan het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en verschillende lagen boven elkaar. Dit vormt bijvoorbeeld de basis van de Cool Motion-technologie, die een optimale ventilatie, ondersteuning en comfort garandeert. De optimaal drukverlagende en ademende eigenschappen van de M Line bedden maken al na de eerste nacht duidelijk dat je geen miskoop hebt begaan.

3. Een M Line bed met luxe uitstraling

Het oog wil ook wat en op dat vlak moeten de matrassen en bedden van M Line zeker niet onderdoen voor andere merken. Je vindt namelijk heel wat mogelijkheden qua design, kleur en afwerking, perfect voor jouw slaapkamer. Vooral de verschillende collecties zijn interessant, omdat je op die manier gemakkelijker een visueel aantrekkelijk geheel samenstelt met je bed, matras en accessoires als hoofdkussens.

4. Slow down 's avonds, met Slow Motion

Ten slotte is er een categorie M Line matrassen die toch wel wat extra uitleg verdient: de Slow Motion-serie. Deze matrassen bieden de ideale mate van ondersteuning, grotendeels dankzij de combinatie van HR en visco-elastisch schuim. Zo lig je altijd goed in bed, wat je lichaamsgewicht, favoriete slaappositie en bewegingspatroon 's nachts ook mogen zijn.

Op zoek naar een M Line bed of een matras van M Line? Morres Wonen helpt je!

Klaar om een matras, bed of boxspring van M Line in huis te halen? Laat je dan betoveren door het enorme aanbod bij Morres Wonen. Ontdek de vele opties binnen de Cool Motion-serie, kies precies het goede formaat matras en boxspring voor jouw situatie en werk het geheel prachtig af met de nodige accessoires, zoals kussens. Ook bij het samenstellen van je M Line bed of boxspring laat dit merk je trouwens niet in de steek. Zo kies je uit een breed scala aan hoofdborden en poten, waardoor je nieuwe bed echt bijdraagt aan de uitstraling van je slaapkamer.

M Line bedden en matrassen, die zijn van topkwaliteit. Ontdek ze bij Morres Wonen en laat je adviseren bij de zoektocht naar jouw droombed!

Navigeer naar