Wonen

Collectie

Bij Morres, geloven we dat je gelukkig wordt van een huis dat helemaal bij jou past en je persoonlijkheid laat zien. Wat wij doen? Onze woonexperts laten je graag zien wat er mogelijk is, zonder je eigen stijl uit het oog te verliezen. Puur woongeluk! 

 

Selectie van onze beste Woonmerken

Morres Veel Woonplezier

Morres Meubel is één van de bekendste meubelwinkels en de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland en België en is het adres om alles te kopen om fijn te wonen, een lederen of stoffen bank, hoekbank, fauteuil of relaxfauteuil. Ontdek de ruime keuze aan meubels in de winkel. De Morres winkel is dagelijks open van 10 tot 18 uur. Onze winkel telt maar liefst 40.000 m2, heeft ruim 250 merken in huis- zoals Natuzzi, Stressless, Dôme Deco en Henders en Hazel en is er alle dagen de mogelijkheid tot een gratis interieur- en kleuradvies.

Kom eens een dagje Morressen, deze slogan stamt al uit de jaren zeventig en vertelt je in één zin dat het meer dan de moeite waard is om naar Morres in Hulst te komen. In onze grote winkel vind je Wonen in alle denkbare stijlen, zoals landelijk, industrieel, klassiek, modern, design en meer. In onze winkel slaag je zeker voor banken, hoekbanken, stoelen, armstoelen, relaxfauteuils, fauteuils, eetkamerbanken, dressoirs,  tapijten, lampen, schilderijen, kasten, bedden, stoelen, tafels, tv meubelen, kleinmeubelen, hanglampen en sierkussens.

Navigeer naar