Gordijnen voor iedere woonsmaak

Woonstoffering

Op onze afdeling woonstoffering vind je een ruim assortiment gordijnstoffen en ophangsystemen; voor elk budget en woonsmaak de mooiste gordijnen. De juiste gordijnen dragen bij aan de sfeer in huis maar vergeet ook niet het functionele. Zo wil je misschien inkijk tegengaan of wil je net licht doorlaten. Bepaalde gordijnen zijn isolereend of hebben een invloed op de akoestiek in de ruimte waardoor er minder galm in huis is. Het kiezen van gordijnen kan daarom een uitdaging zijn. Wij helpen je graag!

Ga je voor een enkele plooi of dubbele plooi? Lichtdoorlatend of juist verduisterend? Alles is mogelijk.

Gordijnen op maat

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden, stijlen en stoffen op onze afdeling woonstoffering. Gordijnen kopen is niet iets dat je iedere dag doet. Wij raden je aan om de gordijnstoffen echt te ervaren. Laat je vingers over de stof glijden en voel de warmte en zachtheid. In ons woonatelier krijg je alle tijd en ruimte om de kwaliteit en de mogelijkheden te zien. Twijfel niet en kom langs voor een deskundig advies of maak een afspraak met onze gordijnspecialist. 

We helpen je bij het samenstellen van de perfecte raambekleding die past bij de grootte van je ramen en woonstijl. Onze specialist kan zelfs bij je thuis langskomen met een sample van de stoffen en om de gordijnen in te meten.

  • Kies uit meer dan 500 gordijnstoffen
  • We komen graag met onze stoffen bij je thuis
  • Afgestemd op je persoonlijke woonwensen
  • Kwalitatieve gordijnmerken
  • Eigen inmeet-, (ver)maak- en montageservice

Hoogstaande merken en materialen

Geniet van uitstekende kwaliteit van vooraanstaande merken als Holland Haag, Toppoint, Jab en Christian Fischbacher, die dankzij het gebruik van de meest duurzame stoffen en andere materialen keer op keer aan de verwachtingen voldoen. Daarbij heb je ook keuze tussen heel wat verschillende kleuren en afwerkingen, zodat voor jouw situatie precies de goede gordijnen kopen alvast geen uitdaging meer is.

SELECTIE VAN ONZE GORDIJNMERKEN

Maak een afspraak met de gordijnspecialist

Onze specialisten kennen op al je vragen een antwoord en zorgen dat je altijd de juiste keuze maakt. Goed advies vinden we bij Morres heel belangrijk.

Navigeer naar