Jaloezieën

Woonstoffering

Onze collectie is uitgebreid met exclusieve nieuwe merken

Eindeloos variëren met horizontale jaloezieën
Onze collectie biedt eindeloze variaties door de vele materialen en kleuren. Je kunt kiezen uit horizontale jaloezieën in aluminium, kunststof of hout. Aluminium en kunststof jaloezieën zijn ideaal voor badkamers. In onze collectie vind je houten jaloezieën in bijna 50 prachtige kleuren. Hout geeft het interieur een exclusieve uitstraling. De prachtige houtsoorten hebben elk een uniek karakter en geven sfeer aan je interieur.

Een stijlvolle toets met verticale jaloezieën
Functionaliteit en een moderne uitstraling worden stijlvol gecombineerd in de collectie verticale jaloezieën. Deze jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof, kunststof en aluminium in mooie naturels en trendkleuren. Heb je hoge ramen in je woning? Dan geeft de verticale jaloezie een prachtig, groots effect. Ideaal voor tuindeuren!

 

 

Houten jaloezieën
Meer sfeer creëren in een ruimte? Ga dan voor houten jaloezieën op maat. Houten jaloezieën zorgen voor een warme, knusse sfeer. Tussen de lamellen door schijnt het licht zo naar binnen. Met houten jaloezieën op maat kun je echt spelen met het licht. Op ieder moment van de dag creëren de jaloezieën een unieke lichtinval en een mooi lijnenspel op de muur of vloer.

Raamdecoratie op maat
Want ieder raam verdient een sieraad.
Morres heeft voor ieder raam en ieder interieur passende raambekleding. Voor raamdecoratie op maat gebruiken we alleen de beste materialen. Maatwerk vraagt om flexibiliteit en goed vakmanschap. En dat is precies wat wij doen.

De specialisten in ons Woonatelier verzorgen een advies op maat, het inmeten en de montage. Zo wordt je volledig ontzorgd. De maatwerkmogelijkheden zijn enorm.

Benieuwd naar alle maatwerk mogelijkheden?
De specialisten in ons Woonatelier adviseren je graag!

HOUTEN JALOEZIEËN,
Een ware aanvulling op het interieur
Meer sfeer creëren in een ruimte? Ga dan voor houten jaloezieën op maat. Houten jaloezieën zorgen voor een warme, knusse sfeer. 

Tussen de lamellen door schijnt het licht zo naar binnen. Met houten jaloezieën op maat kun je echt spelen met het licht. Op ieder moment van de dag creëren de jaloezieën een unieke lichtinval en een mooi lijnenspel op de muur of vloer.

Houten jaloezieën passen perfect bij verschillende interieurstijlen. Van een modern tot een klassiek interieur. Het hout geeft je interieur direct een warme uitstraling.

Op zoek naar shutters, maar past dit niet bij jouw raam? Houten jaloezieën met 65 mm lamellen creëren een shutterlook. De brede lamellen hebben de uitstraling van een shutter, maar de eigenschappen van een jaloezie.

Houten jaloezieën op maat worden met aandacht geproduceerd. We gebruiken lindehout en abachi voor een optimale levensduur. Een speciale lak zorgt dat het zonlicht de kleur van de lamellen niet of nauwelijks kan beïnvloeden.

  • Maximaal 3.60 m breed en 3.00 m hoog
  • Lamelbreedtes 25, 50 of 60 mm
  • Standaard ramen, trapezium ramen, draai-kiepramen en erkers
  • Elektrische bediening mogelijk
  • 89 kleuren

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
De specialisten in ons Woonatelier adviseren je graag!

Navigeer naar