Vouwgordijnen

Woonstoffering

Met vouwgordijnen heb je de ideale raambekleding voor elk interieur. Of ze nu in de woonkamer, slaapkamer, serre, keuken, badkamer of op kantoor hangen, het past altijd. Er is een grote hoeveelheid aan kleuren en stofsoorten én vouwgordijnen combineren uitstekend met andere raamdecoratie, zoals gordijnen. Vouwgordijnen dus, gewoon op maat gemaakt door de vakman zodat je er elke dag weer plezier van hebt.

Eigentijds en decoratief

Vouwgordijnen zijn al jaren een populaire raamdecoratie. Ze geven de ruimte een warm en sfeervol effect. Je hebt keuze uit een groot aantal rijke stoffen. Het vouwgordijn is de perfecte raamdecoratie voor alle kamers in je huis. Het gordijn kan namelijk ook besteld worden met een verduisterende voering, ideaal voor in de slaapkamer! De vouwgordijnen collectie bestaat uit kamerhoge stoffen, waardoor je in de lengte geen naden hebt. Zo is het vouwgordijn ook voor hoge ruimtes geschikt.

Vouwgordijnen op maat

Het vouwgordijn is een prachtig product dat met veel handwerk gepaard gaat. Achter de naaimachine wordt het vouwgordijn helemaal naar jouw wens gemaakt. Om de levensduur en kleurechtheid te optimaliseren, wordt polyester garen gebruikt.

Vouwgordijnen op maat zijn in meerdere modellen te bestellen: met baleinen, tunnels aan de voor- of achterzijde en een speciaal model voor de erker. Voor ieder wat wils!

Je kunt bij de vouwgordijnen collectie kiezen uit stoffen van een rijke kwaliteit met verschillende transparanties en diktes. In ons Woonatelier kun je alle kleurstalen bekijken en voelen!

  • Maximaal 4.40 m breed en 3.40 m hoog
  • Standaard ramen, draai-kiepramen, kunststofkozijnen, erkers
  • Elektrische bediening mogelijk
  • 108 kleuren
  • Transparant, semi-transparant, verduisterend

Benieuwd naar alle mogelijkheden? De specialisten in ons Woonatelier adviseren je graag!

Navigeer naar