15% korting*

op alle raamdecoratie

Actie enkel geldig in de winkel. Vraag naar de voorwaarden.

Plisségordijnen

Woonstoffering

Plisségordijnen zijn geschikt voor iedere raamvorm. Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken. Dupligordijnen hebben twee lagen gevouwen stof en daardoor als voordeel dat er geen koorden en koord gaatjes zichtbaar zijn. Met een verduisterende stof is het dupligordijn ideaal voor in de slaapkamer. 

“Wist je dat je met dupligordijnen bespaart op je energiekosten? Als je deze dicht laat, houd je de kou buiten en blijft het binnen behaaglijk warm. En in de zomer? Precies andersom. Wanneer het buiten warm is, vind je binnen aangename verkoeling.”

Raambekleding voor ieder raam
Morres heeft voor ieder raam en ieder interieur passende raambekleding. Raamdecoratie op maat van wordt gemaakt van de beste materialen. Maatwerk vraagt om flexibiliteit en goed vakmanschap. En dat is precies wat wij doen, ieder product wordt deels met de hand gemaakt.

De specialisten in ons Woonatelier verzorgen een advies op maat, het inmeten en de montage. Zo wordt je volledig ontzorgd. 

Benieuwd naar alle maatwerk mogelijkheden?
De specialisten in ons Woonatelier adviseren je graag!

PLISSÉ GORDIJNEN,
Veelzijdig, decoratief, trendy en functioneel
Plisségordijnen zijn geschikt voor iedere raamvorm. Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken. 

Plisségordijnen zijn geschikt voor iedere raamvorm. Denk daarbij aan rechte ramen, dakramen, ramen in het plafond, ronde ramen, ramen in de serre of ramen met een bijzondere vorm (trapezium/driehoek, vijfhoek, zeshoek). Voor nagenoeg ieder raam is er een plisségordijn op maat.

Plissé is beschikbaar met zowel transparante als verduisterende stoffen. Het is zelfs mogelijk om een transparante en verduisterende stof in één product te plaatsen (dag & nacht model). De koorden van een plisségordijn lopen door de gaatjes van de geplisseerde stof en zijn daardoor zichtbaar. Een plissé is minder verduisterend dan een Duette®.

In de keuken kan je plisségordijn natuurlijk sneller vies worden. Een aantal plissé stoffen zijn vuilafstotend en daarmee perfect geschikt voor de keuken.

Het plisségordijn maken we helemaal naar wens voor je. Wil je de bovenzijde van het raam openhouden voor voldoende daglicht, maar aan de onderzijde de inkijk tegengaan? Hang het plisségordijn dan aan de onderzijde van het raam. Met Top Down Bottom Up kun je daarnaast het plisségordijn ook in het midden van het raam hangen. Kortom; je kunt het plisségordijn in iedere gewenste positie vastzetten. Dit maakt het plisségordijn op maat onwijs praktisch in gebruik.

De collectie plisségordijnen omvat veel stoffen van hoge kwaliteit, variërend van effen tot dessin/patroon tot structuur stoffen. Voor iedere kamer in je interieur is er wel een passende stof. Het complete aanbod kun je bekijken in ons Woonatelier.

Om het gebruiksgemak en jouw wooncomfort te verhogen, zijn elektrische plisségordijnen perfect. De plisségordijnen op maat worden aangestuurd met een oplaadbare accu motor of bekabelde motor. 

Plisségordijnen zijn leverbaar met speciale vochtbestendige stoffen. Deze stoffen zijn geschikt voor condensvorming. Uiteraard is het wel belangrijk dat de badkamer goed geventileerd wordt en is het niet verstandig om het plisségordijn in de buurt van de douche of het bad te hangen. Om de plisségordijnen stoffen mooi te houden, mogen deze namelijk niet kletsnat worden.

  • Maximaal 2.95 m breed en 2.60 m hoog
  • Plooibreedtes 20 tot 32 mm
  • Standaard ramen, trapezium ramen, (half)ronde ramen, ramen met een vijf-of zeshoek, dakramen, draai-kiepramen, kunststof kozijnen, serres, erkers
  • Elektrische bediening mogelijk
  • 182 kleuren
  • Transparant, semi-transparant, verduisterend, semi-verduisterend

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
De specialisten in ons Woonatelier adviseren je graag!

Navigeer naar