• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Lamellen

Woonstoffering

Functionaliteit en een moderne uitstraling worden stijlvol gecombineerd in de collectie lamellen. Deze lamellen zijn verkrijgbaar in stof, kunststof en aluminium in mooie naturels en trendkleuren. Een groot voordeel van op maat gemaakte lamellen is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle ramen. Of je nu een schuin raam, erker of toograam hebt: er is altijd een oplossing. Heb je hoge ramen in je woning? Dan geven lamellen een prachtig, groots effect.

Lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende lamel- breedtes. Smalle lamellen hebben een subtiele uitstraling. Met de extra brede lamellen laat je een ruimte nog groter lijken. Bepaal eenvoudig de gewenste lichtinval. Je kunt de inkijk gemakkelijk regelen door de lamellen zo te draaien dat niemand naar binnen kan kijken.

We werken steeds vaker thuis. Als je op een computer of laptop werkt is veel lichtinval storend. Goede raamdecoratie is dan onmisbaar. Met lamellen kun je de lichtinval optimaal regelen, zodat je ongestoord aan de slag kunt.

Lamellen, ook geschikt bij schuine ramen. Lamellen zijn er behalve in stof ook in pvc en aluminium. Hierdoor zijn lamellen bijvoorbeeld ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.
De stoffen lamellen zijn leverbaar in 3 breedtematen, variërend van 89 tot 250 mm. De pvc en aluminium lamellen zijn er in 5 breedtematen waarvan de smalste 52 mm is en de meest brede 250 mm.
Alle materialen kunnen een oppervlakte van in totaal 6 meter bedekken. Ook geschikt bij schuine ramen.

Heb je ramen met een schuine zijde, de zogeheten slope ramen? Dan kunnen verticale lamellen daarvoor op maat gemaakt worden.

Navigeer naar